Бойовики атакували український блокпост на Луганщині
Україна

Бойовики атакували український блокпост на Луганщині

27 грудня 2014, 23:17
1
1
Сподобалось?
1

За сьогодні терористи здійснили кілька атак на позиції українських силовиків. Найбільш зухвало бойовики діяли на напрямку Станиці-Луганської. Близько 11 ранку бандити напад на блокпост поблизу Вільхового. Українські військові відкрили вогонь у відповідь і змусили нападників відступити.

Також протягом дня зі стрілецької зброї були обстріляні позиції українських військових в районах населених пунктів Нікішине, Чермалик, а також в аеропорту Донецьк. Неподалік Фрунзе бойовики вели вогонь керованими протитанковими ракетами, а в районі Сокольників - із озброєння БМП. Мінометному обстрілу було піддано українські позиції в районах Миколаївки, Чернухіне, Березове. Протягом 30 хвилин бойовики вели вогонь з танка по населеному пункту Піски.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • ИВАН
    ИВАН

    Каждый день говорю:"МАЛО ВАС ПИ----Т,УКРОПЫ,МАЛО!!! ВАЛИТЕ,НА Х--- ДОМОЙ,ПОКА ЖИВЫ!!!Не понимают--потом жёны и матери плачут!!! А за каким х---- вы к нам наДонбасс припёрлись???Денег ЗАРАБОТАТЬ---получите,только подпись уже некому ставить в ведомости на зарплату.......

    27 грудня 2014, 23:58
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися