У Києві виставка захопленої та знищеної російської техніки і зброї
Україна

У Києві виставка захопленої та знищеної російської техніки і зброї

23 лютого 2015, 03:38
5
-2
Сподобалось?
-2

21 лютого у Києві на Михайлівській площі розпочала роботу документальна виставка «Присутність. Докази агресії російських військ на території України». Захід організовано за ініціативи Адміністрації Президента України й за підтримки силових відомств, Міністерства закордонних справ, Міністерства Інфраструктури та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Український кризовий медіа-центр забезпечив інформаційну підтримку.

На документальній виставці представлені захоплені українськими військовими гранатомети, датовані 2014 роком випуску, які не виробляються на території України. Ще одним доказом російської агресії стали безпілотники, що виготовляються тільки на території РФ і які можуть транслювати зображення на відстань за 20 кілометрів, передавати зображення і координати цілей, здійснювати коригування вогню. Крім того, завдяки роботі українських військових та спецслужб, вдалося встановити не тільки російське походження представленої броньованої техніки і танків, але й номера військових частин, з яких їх відправили до України.

Українці також вперше можуть побачити уламки боєзапасів ракетної системи «Смерч». Проросійські бойовики використали ракетну установку під час обстрілів Краматорська, внаслідок чого загинуло 17 людей та понад 60 було поранено.

Виставка відкрита для огляду з 10:00 до 22:00. Останній день експозиції – 28 лютого.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Доктор
    Доктор

    Хохлы совсем ума лишились...

    23 лютого 2015, 05:43
    Відповісти
  • Была сегодня, сколько горя принесли российская агрессия Приднестровью, Грузии, Чечне, Абхазии, уже и в Украину нелюди пришли. Орда пришла к нам из россии -дикая, необузданная, жестокая. Как и в 13 веке, Киевская Русь стала на защиту.

    23 лютого 2015, 06:04
    Відповісти
  • Toy
    Toy

    Ха русская техника? Свою побитую приволокли...

    23 лютого 2015, 06:05
    Відповісти
  • алекс
    алекс

    да не раз была уже агрессия московии в украину почитайте историю, первый раз что ли. на одни и те же грабли наступаем. чтобы не было такого нужно иметь сильную армию и никак по другому

    23 лютого 2015, 06:39
    Відповісти
  • Алексу
    Алексу

    Скока вам вже казати - не пишіть історію а читайте її... Хто до ВАС ходив??? Москалi??? А хто до нас за допомогою ходив, а???

    23 лютого 2015, 06:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися