Україна

У Києві серед білого дня зарубали директора лялькового театру

13 квітня 2015, 01:20
0
0
Сподобалось?
0

У Дніпровському районі Києва біля бізнес-центру «Комод» чоловіка зарубали сокирою. Убивство сталося близько 16:30 на вулиці Луначарського. Як повідомили правоохоронці, 52-річний чоловік зарубав сокирою 30-річного. Однією із версій убивства розглядається особиста помста.
Спочатку агенція УНН повідомила, що вбивцею ймовірно є директор Київського академічного муніципального театру ляльок, однак потім джерело у правоохоронних органах уточнило, що директором Київського театру ляльок є саме вбита особа. Неподалік від місця злочину помітили чоловіка з сокирою в руках. Коли він побачив міліціонерів, то почав тікати, але його затримали. В присутності понятих у нього вилучили речові докази, які вказують на причетність до скоєння злочину.
Затриманий розповів, що давно планував цей злочин, оскільки вбитий був винен у смерті його батька. Кілька днів простеживши за своєю жертвою, чоловік прямо на вулиці дістав з поліетиленового мішка ніж і сокиру і завдав смертельні травми. Слідчим відділом Дніпровського районного управління столичної міліції розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися