Головний ДАІшник України звільнився, після того як журналісти викрили його багатство
Україна

Головний ДАІшник України звільнився, після того як журналісти викрили його багатство

20 травня 2015, 14:59
0
0
Сподобалось?
0

Вчора виконувач обов’язків начальника ДАІ України Олександр Єршов подав міністру внутрішніх справ Армену Авакову рапорт про відставку. Його одразу ж підписав керівник відомства. Втім вчинок Єршова, швидше за все, далеко не добровільний, а вимушений. Напередодні журналісти програми «Радіо Свобода» та Першого суспільного каналу «Схеми» розповіли про шикарне життя родини тепер уже екс-головного даїшника країни Олександра Єршова.

Сам Єршов раніше засекретив декларації про майно та доходи всього керівного складу ДАІ. Він відмовив журналістам у наданні декларацій керівників ДАІ про доходи за минулий 2014 рік. Сам він заробляв близько 12 тисяч гривень за місяць, відповідно до його декларації за 2013 рік. Але ж журналісти і без декларацій дізналися про статки шефа дорожньої міліції та його родини.

На старшу доньку Анастасію Єршову, власницю бренду одягу Atelier HandMade, зареєстровано одразу два авто – LEXUS RX 350, на якому їздить Оксана Єршова, дружина начальника ДАІ й мати Анастасії, а також білий Porsche Cayenne, на якому їздить сама Анастасія Єршова.

Молодша донька Дарина Єршова (1994 року народження) їздить на автомобілі Range Rover спортивної комплектації. ​При цьому в реєстрі ДАІ за цими номерними знаками проходить зовсім інше авто – SsangYong 2008 року випуску, записане на громадянина Латвії Дмитра Махліна.

На самого Олександра Єршова зареєстрований автомобіль Toyota Land Cruiser, єдиний офіційно зазначений у його декларації. Утім, він також користується мотоциклом з номерами, що відрізняються від номерів його автомобіля лише на один знак (АХ5550АА) – але за цим номером у базі проходить вантажівка КамАЗ.

Крім того, ще ціла низка елітного автотранспорту з «сімейними» держзнаками зареєстрована на ім’я найближчих родичів дружини Єршова. Наприклад, на матір та брата зареєстровано по позашляховику Land Cruiser.

Доньки екс-головного даїшника країни Анастасія та Дарина Єршови у своїх публічних акаунтах в соцмережах розміщують фотографії з розкішними автомобілями та звітами з далеких подорожей, в які літають бізнес-класом та зупиняються у п’ятизіркових готелях.​ Лише за останні півроку Анастасія відвідала щонайменше 9 країн в різних частинах планети – Францію (Канни, Сен-Тропе), Монако (Монте-Карло), США (Маямі), Чехію, Арабські Емірати, Таїланд, Сінгапур, Італію, Мексику.

Арсен Аваков, під яким також останнім часом почало хитатися крісло через скандали з його заступниками, після підписання рапорту на звільнення розпорядився провести службове розслідування колишнього начальника ДАІ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися