«Коли набридне ця істота — хочеться придушити»: Арестович пропагує насильство над жінками
Україна

«Коли набридне ця істота — хочеться придушити»: Арестович пропагує насильство над жінками

28 вересня 2023, 11:33
0
0
Сподобалось?
0

На закритих «психологічних семінарах» ексрадник Офісу президента Олексій Арестович пропагує насилля та сексизм.

Журналістки Яна Брензей та Емма Антонюк купили два семінари Арестовича та опублікували вирізки з висловлюваннями Арестовича на цих заняттях на своєму YouTube-каналі «Палає».

Зокрема ексрадник Офісу президента назвав жінок «істотами», яких «хочеться душити». Він зазначив, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність, але попри це є «задоволення, яке можна отримати».

«Хлопчики, доки нас дівчатка не чують, і ми можемо з вами нормально і відверто поговорити. От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Придушити! Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться тр*хати, а коли набридне — придушити н*хрін, щоб її ніколи не було», — сказав Арестович, цитує «УП. Життя».

Також ексрадник казав, що жінки «повинні дивитися на чоловіка як на ідола» і вони «неврівноважені», з якими суперечку можна розв’язати матеріально.

«У момент, коли жінка на вас кричить, дряпає, намагається випити всі соки, зробити вас винним і каже: "Скажи, хоч що-небудь, сволото!". Що ви повинні робити? Варіантів кілька — відійти подалі, кинути гаманець, сказати "Іди, купи собі все, що хочеш". Варіант два — обійняти її мовчки. І варіант три — обійняти й тр*хати», — заявив він.

Реакція в соцмережах

Під відео на каналі «Палає» на момент публікації новини було вже понад 2 тисячі коментарів. Ось найпопулярніші:

«Коли зайшла просто поугарати з "геніальної" творчості Арестовича, але на середині відео волосся почало ставати дибки від жаху. Це абсолютно хвора людина»;

«Вважала його ідіотом, а тепер розумію, що він хворий і дуже небезпечний. Після таких слів має підключатися поліція і СБУ. Людина на мільйони транслює заклик до насильства, який жах»;

«Дуже дякую вам Яно та Еммо, сподіваюсь, що це відео допоможе закенселити Арестовича. Компенсувати ці 6 годин вашого часу зможе лише зникнення цього негідника з інфопростору».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися