На Тернопільщині 12-річний хлопчик повісився через розбитий телефон
Україна

На Тернопільщині 12-річний хлопчик повісився через розбитий телефон

10 липня 2019, 14:13
0
0
Сподобалось?
0

На Тернопільщини покінчив життя самогубством у літній кухні 12-річний хлопчик. 

Хлопчик вбив у стіну цвях на висоті приблизно двох метрів і накинув на нього мотузку, - пише УНІАН

Вітчим виявив тіло свого пасинка випадково, коли зайшов на кухню. Чоловік витягнув хлопчика з петлі і викликав «швидку», але врятувати дитину не вдалося. Сім'я, в якій виховувався Сергій була цілком благополучною. Про це розповів прес-офіцер поліції Тернопільської області Сергій Крета.

"Мама хлопчика на заробітках за кордоном. Двоє її синів залишалися вдома з вітчимом. Ми поговорили з сусідами. Хотіли з'ясувати причини, чому так сталося, чому дитина вирішив піти з життя? Думали, може бути, вітчим не ладнав з пасинками і у них були постійні сварки? Нічого подібного. За свідченням сусідів, чоловік дуже добре ставився до синів своєї дружини. Хлопчики завжди були акуратні, нагодовані. Ніхто не чув, щоб у них були якісь скандали. Але, як нам вдалося дізнатися, напередодні трагедії спочатку мама, а потім і вітчим відчитали Сергійка за розбитий смартфон. Справа в тому, що за короткий час хлопчик випадково розбив уже другу дорогу мобілку. Мабуть те, що його вилаяли, він прийняв близько до серця", - повідомили в поліції. 

Версія про самогубство із-за розбитих телефонів - основна, але поліція буде з'ясовувати всі обставини трагедії. Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство» з позначкою «Самогубство».






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися