У Києві в поліклінці на 4-річного хлопчика впали троє металевих дверей
Україна

У Києві в поліклінці на 4-річного хлопчика впали троє металевих дверей

14 січня 2020, 21:15
0
0
Сподобалось?
0

13 січня у Києві в Дитячій поліклініці на чотирирічного хлопчика впали троє металевих дверей, що призвело до перелому стегнової кістки та шокового стану дитини.

Про це розповідає у Фейсбуку дядько хлопчика Олександр Суворов.

Він зазначає, що нещасний випадок з дитиною трапився в Дитячій поліклініці №2 (місто Київ проспект Правди 64 А), коли мама хлопчика привела його та ще двох хворих на вітряну віспу дітей на обстеження.

Жінка в реєстратурі отримувала талон до лікаря, в цей час маленький хлопчик ненароком зачепив важкі металеві двері, які стояли підперті до стіни. В результаті чого троє металевих дверей придавили дитину.

За словами чоловіка напередодні в поліклініці проводили ремонтні роботи, але ніякої загороджувальної стрічки не було. Поряд стояли чоловіки, які допомогли підняти двері з бідолашного хлопчика.

«Швидка допомога їхала 20 хвилин і весь цей час дитина в шоковому стані лежала на підлозі, і поряд з нею лежала мама, яка хоч якось намагалася допомогти сину. Весь медичний персонал боявся брати відповідальність, тому всі чекали швидку», - розповів у дописі чоловік.

Правоохоронці туди виїжджали, вилучили відео з камер відеоспостереження, зараз встановлюють всіх учасників, які там були, і проводять перевірку.

Дитину госпіталізували в Київську міську дитячу клінічну лікарню № 1. Попереду на хлопчика чекає операція, яку відклали через вітряну віспу.

Карта мами для допомоги:

 Альбольболь Ярослава Володимирівна (мама хлопчика)

Приват 4149 4996 4568 5544


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися