Кличко звільнив свого заступника, який ударив копа
Україна

Кличко звільнив свого заступника, який ударив копа

27 квітня 2020, 13:47
0
0
Сподобалось?
0

Мер Києва Віталій Кличко звільнив свого заступника Володимира Слончака після нападу на патрульних поліцейських у центрі Києва.

Про це він заявив під час онлайн-брифінгу, - повідомляє ТСН.

"Я звільнив заступника голови КМДА Володимира Слончака, тому що ви бачили в новинах, що відбулося вчора ввечері. Я не дозволю дискредитувати міську владу, насамперед тим, хто її представляє", - наголосив Кличко. 

Також столичний мер попросив вибачення у правоохоронців та киян "за таку негідну поведінку заступника голови КМДА".

"Я не раз говорив, що нікого покривати не буду! І Володимир Слончак повинен відповідати за свої вчинки за законом. Як і кожен громадянин України", - додав він.

26 квітня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що у Києві на вулиці Льва Толстого правоохоронці затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака. 

Посадовець вдарив в обличчя поліцейського. Інцидент стався після того, як патрульні зупинили автомобіль Mersedes, який рухався із вимкненими фарами. 

Водієм автівки виявилася депутатка Київради та заступниця голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Людмила Костенко. Окрім неї у салоні автівки перебував Слончак. 

Під час спілкування патрульні запідозрили, що водійка перебувала у стані сп'яніння. Їй запропонували пройти тест на "Драгері", проте жінка відмовилася.

Слончак почав агресивно поводитися, вирішив вийти з авто, почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім узагалі накинувся на нього з кулаками. Його затримали, а поліцейському викликали "швидку" та госпіталізували з травмою.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися