Миколу Тищенка виключили з партії «Слуга народу» за його діяльність під час війни
Україна

Миколу Тищенка виключили з партії «Слуга народу» за його діяльність під час війни

26 січня 2023, 17:01
0
1
Сподобалось?
1

Народний депутат «Слуги народу» Микола Тищенко запланував зустріч з українською громадою у столиці Таїланду Бангкоку. Відповідну інформацію розмістили на офіційному сайті української амбасади.

«Посольство запрошує на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання Миколою Тищенком для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд», – йдеться у повідомленні.

Зустріч має відбутися уже завтра у готелі «Novotel» у Бангкоку і вона дисонує із рішенням РНБО, яке дозволяє виїзд за кордоном депутатам і чиновникам лише для службових відряджень. Відрядження Миколи Тищенка має, мʼяко кажучи, сумнівне підґрунтя.

Як тільки інформація потрапила у ЗМІ на неї відреагував голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія й повідомив, що у партії вирішили розпрощатися з Тищенком.

«Бачу, що не всі розуміють, чим повинні займатися народні депутати під час війни.
Тому готуємо ряд кадрових рішень:
1. Звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу».
2. Скликаємо термінове засідання, щоб виключити його зі складу нашої фракції.
3. Звертаюся до Олени Шуляк з проханням виключити його з партії «Слуга Народу».
Впевнений, нікому не потрібно пояснювати, за що. Сподіваюся, після цього до всіх остаточно дійде, у чому полягає робота депутата воюючої країни», – написав Арахамія у своєму Тлеграмі.

Пізніше голова пропрезидентської партії Олена Шуляк повідомила, що на основі статуту політсили прийняла рішення про виключення Миколи Тищенка з партії.

Відзначимо, що діяльність Миколи Тищенка всі ці 11 місяців викликає лише подив. Перші місяці війни нардеп пересидів на Закарпатті, де був завсідником місцевих ресторанів. Передав добровольцям столичної тероборони бронежилети, які не захищають навіть від ножа і зробив ще багато «корисного». При цьому Тищенку дуже полюбилася військова форма, у ній він робив грізні фото на фоні Карпат, був і стильний літній комплект для відвідування засідань Верховної Ради. А ще Тищенко отримав нагородну зброю за внесок в оборону Києва, отримувати її нардеп прийшов у формі спецназівця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися