У Полтаві труп 25-річної дівчини місяць пролежав у квартирі
Україна

У Полтаві труп 25-річної дівчини місяць пролежав у квартирі

1 червня 2020, 15:58
0
-1
Сподобалось?
-1

У Полтаві близько місяця у власній квартирі пролежало тіло 25-річної дівчини. Про її смерть дізналися лише після того, як з оселі пішов сильний трупний сморід.

Чому молоду містянку ніхто не шукав і яка причина її загибелі, йдеться у сюжеті НТН.

Мешканці цієї п’ятиповерхівки близько місяця тому стали відчувати у під’їзді неприємний запах. Він йшов із квартири на четвертому поверсі. 

Віталій живе поверхом вище. Чоловік розповідає, разом із сусідами намагалися з’ясувати, що ж може так смердіти, бо власниця оселі тут з’являється нечасто. Іноді бачили її дорослу доньку.

Версію про те, що оселя нібито порожня, підтверджував навісний замок, а також численні платіжки, які контролери залишали у поштовому ящику чи у дверях.

Страшну правду з’ясували після того, як сморід став нестерпним, тоді мешканці будинку звернулися до правоохоронців. Поліція відчинила оселю, і від побаченого там сусіди мало не зомліли. У помешкані було уже напіврозкладене тіло 25-річної доньки власниці квартири. За попередніми висновками вона померла місяць тому.

Чому ж її не шукали рідні? Адже заяв про зникнення людини не надходило. Виявляється, що мати померлої живе в Італії. Сама ж дівчина із сусідами майже не спілкувалася. Перед смертю їздила до неньки за кордон, тож мешканці будинку навіть не знали, що вона давно повернулася додому.

Після огляду тіла так квартири експерти зробили попередні висновки – смерть була природньою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися