Колишній мер Дебальцевого став найзатребуванішим таксистом у Києві
Україна

Колишній мер Дебальцевого став найзатребуванішим таксистом у Києві

21 вересня 2020, 09:42
0
0
Сподобалось?
0

Колишній мер Дебальцевого Андрій Бондарчук працює таксистом у Києві. У нього завжди на лобовому склі прапор України і розповідає він пасажирам українською, російською та англійською мовами правду про агресію Росії на Донбасі. Особливу увагу приділяє іноземцям, серед яких «багато ватників».

Про поїздку з мером пише Ігор Котелянець у Фейсбуку

«За кермом мер Дебальцевого. Він приїхав на наш виклик по Uber Comfort. Везе з центру Києва на лівий берег. Цитуючи вірші Володимира Сосюри, якими розповідає історію власного міста, «між іншим» згадує, що очолював його з 2006 по 2010», – написав він.

За його словами, Бондарчук займає перше місце по кількості виконаних замовлень в столиці і є висококласним водієм. На його рахунку більше 23 тисяч поїздок.

«Це 23 тисячі його історій про те, що насправді відбувається на Донбасі. 23 тисячі його розмов з клієнтами про важливе. Про війну і людей, яких вона вичавила з рідного краю», – йдеться у дописі.

За словами колишнього посадовця, саме серед іноземців багато людей, які не розуміють, що відбувається. А деякі після поїздки вибачаються.

«Серед іноземців дуже багато ватників. Поки їдемо – намагаюся змінити їх переконання про громадянську війну і про те, хто насправді є загарбником, хто вигнав мене з власного дому. Коли трапляються росіяни – зазвичай виправдовуються, мовляв ми не відповідаємо за нашу владу. Деякі просять прощення».

Такими діалогами українською, російською або англійською Бондарчук виконує власну місію: наближає деокупацію Донбасу, яка обов’язково станеться, якщо світ буде знати правду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися