У Києві безвісти зникла 13-річна дівчинка
Україна

У Києві безвісти зникла 13-річна дівчинка

13 жовтня 2020, 16:13
0
0
Сподобалось?
0

Поліція Києва розшукує 13-річну дівчинку.

"До Дарницького управління поліції звернулася жінка із заявою про зникнення дитини. Її донька 12 жовтня близько 17:00 пішла з дому на вулиці Льва Ревуцького до репетитора та до теперішнього часу не повернулася. Дівчинка мала при собі мобільний телефон, який зараз вимкнений", - йдеться у повідомленні поліції області.

Слідчі відкрили досудове розслідування за кримінальною статтею «умисне вбивство» з додатковою кваліфікацією – безвісно відсутній.

"Розшукується: Красна Ніколь Володимирівна, 19.12.2006 року народження, учениця 8 класу ліцею. Прикмети: на вигляд 13-14 років, зріст 160-165 см, струнка, волосся світло-русяве довге, очі сірі", - йдеться в орієнтуванні.

Дівчина була одягнена у чорну куртку, кофту сірого кольору, чорні штани, чорні кросівки. Мала при собі чорний пакет із зошитами з англійської мови. На зниклій був срібний ланцюжок з кулоном у вигляді половини серця.

Правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження дівчинки, повідомити у поліцію за номерами: (063) 064 08 44 або 102. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися