«Не можу дихати»: на Чернігівщині померла жінка, яку вигнали з лікарні
Україна

«Не можу дихати»: на Чернігівщині померла жінка, яку вигнали з лікарні

19 листопада 2020, 15:09
0
0
Сподобалось?
0

У Бобровиці Чернігівської області 74-річну жінку із пневмонією разом з речами вигнали з лікарні. Жінка чекала на допомогу, однак згодом померла.

Про те, що сталося, розповів журналіст Богдан Амінов, пише Gazeta.ua.

«Катерину Іванівну з пневмонією, з тремтячими руками і скаргами «не можу дихати» виставили за поріг інфекційної лікарні. А речі викинули через вікно», – написав журналіст.

За його словами, інцидент трапився ще минулого тижня і він поїхав до Бобровиці. Як виявилося, жінку попросили покинути лікарню, щоб вона лікувалася вдома.

«Катерина Іванівна вийшла за поріг, сіла на лавочку на подвір'ї інфекціонки і не змогла далі йти. Водії таксі один за одним відмовлялися приїжджати до ковідної лікарні. Боялися заразитися. Жінку все ж доставили додому, їй стало гірше. Знову швидка, знову інфекційна. Але вже пізно», – розповів Амінов.

Жінка померла. У неї не було близьких родичів в Бобровиці. Дочка перебуває за кордоном. За пенсіонеркою доглядали дві місцеві мешканки.

«Вона стукала в двері, вікна лікарні і просила допомогти. Але ніхто не вийшов. Потім Тані і Маші головлікар сказав, що йому з Чернігова надійшов дзвінок з вимогою звільнити «ковідне» місце для більш «важких» пацієнтів. Потім, правда, виявилося, що були пацієнти і без пневмонії», – написав журналіст.

Головний лікар заявив, що медперсонал доповів йому про легку форму хвороби у жінки. Тому він і розпорядився відправити її додому.

«Пообіцяв провести службове розслідування. «Ми це так не залишимо» – ці слова керівника лікарні я записав на камеру», – додав Амінов. За його словами, медик, який вигнав Катерину Іванівну, сховався і навіть керівництву не вдалося викликати його на розмову.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися