У столичній лікарні від коронавірусу померли мати і донька
Україна

У столичній лікарні від коронавірусу померли мати і донька

19 листопада 2020, 19:12
0
0
Сподобалось?
0

У Києві нових випадків коронавірусу нині найбільше.

За офіційними даними, місць для недужих на COVID-19 поки що вистачає. Близько 200 осіб у столиці перебувають в інтенсивній терапії. Близько трьох десятків — під'єднані до апаратів ШВЛ. Пацієнтів із тяжким перебігом хвороби стає все більше, кажуть медики. І додають, до них частіше тепер везуть не літніх людей, пише ТСН.

За словами лікаря-анастезіолога 9-ї міської лікарні столиці Володимира Лиходієвського, порівняно з минулим місяцем, наразі важкі форми COVID-19, які доходять до реанімації, молодшають.

«Сьогодні вночі у нас померла жінка з важкою формою COVID-19. У цієї жінки три дні тому померла донька 36 років, яка хворіла на коронавірус», — розповідає Альона Хомякова, завідувачка відділення анастезіології та інтенсивної терапії інфекційних хворих.

Лікарі говорять, що стає важче, попри те, що теоретично можна було б звикнути до COVID-19, але до пандемії звикнути не можна. Стає важче і фізично, й емоційно через те, що немає змоги розслабитися і дуже важко втрачати пацієнтів.

«Хворі стали важчими і їх більшає. Немає жодного спочинку. Тільки-но ліжко звільняється, його одразу ж займають», — говорить один з лікарів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися