Який прохідний бал ЗНО на бюджет
Україна

Який прохідний бал ЗНО на бюджет

14 лютого 2021, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

Вступ 2021 року, по суті, нічим особлим не відрізнятиметься від минулорічного. Основний етап кампанії розпочнеться 1 липня. Прийом заяв та документів – через два тижні. Зазначимо, що вступні іспити та творчі конкурси (на різні військові спеціальності, дизайн, архітектуру, хореографію, сценічну майстерніcть тощо) будуть проводитися з 1 по 13 липня включно. Формування рейтингових списків вступників на бюджет будуть не пізніше 28 липня. Щасливчики, які пройдуть на державну форму навчання, мають подати документи до 18 години 2 серпня. Зарахування проводитиметься 9 серпня.

Нагадаємо, абітурієнт зможе подати до 5 заяв на місця державного замовлення та не більше 30 заяв на контрактну форму навчання. Прохідний бал ЗНО на бюджет – не менше 125 балів. На деякі спеціальності: «Фармація», «Промислова фармація» – не менше 130 балів. «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини» – не менше 140. Вступникам на лікарські спеціальності («Стоматологія», «Медицина», «Педіатрія») – не менше 150 балів по другому і третьому конкурсних предметах (проте ця вимога не буде поширюватися на тих, чий бал буде вище 175).
Пріоритетність заяв залишається, як і минулі роки, від 1 до 5. Як і можливість навчання одночасно за кількома освітніми програмами, а також у декількох навчальних закладах. У той же час на бюджеті (безплатно) можна буде вчитися лише на одній спеціальності. 
Сертифікатами ЗНО 2018, 2019, 2020 років дозволять скористатися і в період вступної кампанії-2021.

Мирослава КОСЬМІНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися