Суд виніс вирок 25-річній шкуродерці із Запоріжжя
Україна

Суд виніс вирок 25-річній шкуродерці із Запоріжжя

3 березня 2021, 17:34
0
2
Сподобалось?
2

У Запорізькій області суд виніс вирок 25-річній шкуродерці, яка вбивала тварин і викладала відео у соцмережі.

Про це йдеться на сайті Вільнянського районного суду Запорізької області.

Новина про дівчину-шкуродерку сколихнула громадськість влітку минулого року. Волонтери виявили в "ВКонтакте" відео, де дівчина з України знущалася з тварин (кошенят и цуценят, котів і собак), топталася по них ногами, душила, стрибала і сідала усією вагою. Відео своїх катувань вона знімала на камеру і викладала відео у закритих групах, а за перегляди брала гроші. Шкуродерку швидко ідентифікували. Нею виявилася 24-річна Христина С*, родом із Запоріжжя.  

Суд над катувальницею тривав кілька місяців. І наприкінці лютого Вільнянський районний суд ухвалив вирок -25-річну жінку звинуватили у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні порнографії та у жорстокому поводженні з тваринами. 

Зловмисницю засудили до 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції строком на 3 роки.

Суд також виніс вирок  52-річному співмешканцю дівчини, який організовував вбивства тварин і знімав відео. Чоловіка засудили на 4 роки позбавлення волі.

"Слід зазначити, суддя застосував більш суворе покарання, аніж того вимагала сторона обвинувачення. Вирок не набрав законної сили" - зазначили у пресслужбі суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися