Жінка повідомила про зґвалтування, бо посварилася зі співмешканцем за миття посуду
Україна

Жінка повідомила про зґвалтування, бо посварилася зі співмешканцем за миття посуду

10 жовтня 2021, 10:31
0
0
Сподобалось?
0

В Одесі жінка на 7-му тижні вагітності повідомила правоохоронців про зґвалтування. Але незабаром з'ясувалося, що вся ця історія неправдива. 

Як пише "OBOZREVATEL", жінка розповіла поліцейським, що познайомилася з чоловіком при виході з супермаркету "АТБ" і відправилася вечеряти в його квартиру, де її зґвалтували троє чоловіків.

"Уже в квартирі, де виявилися двоє друзів чоловіка, до неї почали приставати і чіпати. В кінцевому підсумку потерпілу зґвалтували по черзі три людини. Після цього примушували до орального сексу", – розповіли у відділенні поліції, куди звернулася жінка із заявою.

Цікаво, що сама жінка перебувала в розшуку за участь в крадіжці. Вона не відразу зважилася звернутися до правоохоронців за допомогою, але її змусило побоювання за свою безпеку.

"Вони їй погрожували і сказали, що у них є один, який працює в поліції. Таким чином дали їй зрозуміти, що їм нічого не буде", – зазначено в повідомленні.

Однак після проведеної правоохоронцями перевірки виявилося, що насправді злочину не було, а все це - вигадка жінки. Історію про зґвалтування придумала сама "постраждала", щоб помститися коханому.

Як повідомило видання "Одесса.онлайн" з посиланням на поліцію, між парою стався побутовий конфлікт через немитого посуду. За словами поліцейських, заява дійсно надійшло, але перевірка показала, що ніякого зґвалтування не було.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися