Різдвяний конструктор вінничанина вразив світ
Україна

Різдвяний конструктор вінничанина вразив світ

18 грудня 2021, 11:00
0
0
Сподобалось?
0

Одна з найвідоміших у світі різдвяних історій, що стала сюжетом американського фільму «Сам удома», тепер з’явилася у вигляді конструктора. Можна самому зібрати будинок, в якому відбувалися події, поставити рояль та святкову ялинку, використати пастки, в які головний герой Кевін заганяв «мокрих бандитів», або з їхньою допомогою створити свій сюжет. Виявляється, така ідея спала на думку 30-річному вінничанину Олексію Сторожуку. Й корпорація LEGO її втілила.

Конструктор має 3955 деталей. Він – найбільший у своїй серії. Аби скласти різдвяну історію, піде не один день. Вартість задоволення – не з дешевих, 250 євро (понад 7600 гривень). Але конструктор розлітається, як гарячі пиріжки. Його особливість у тому, що у моделі будинку є інтерактивні елементи, які можна рухати за допомогою ручки на стіні. Діти від цього у захваті.

– Як і будь-яка дитина 90-х, я виріс на перегляді «Сам удома». Ця комедія займає особливе місце в моєму серці. Я навіть не можу уявити зимову відпустку без нього. Цей фільм дуже ностальгічний, і кожен раз він викликає у мене теплі дитячі спогади, – розповів Олексій Сторожук.

Розробляв дизайн для конструктора він разом з дружиною Надією. Каже, головним завданням було зробити так, щоб конструктор цікаво було збирати всією сім’єю. І задум вінничанина дуже сподобався актору, що виконав роль головного героя Кевіна – Маколею Калкіну. Він прорекламував його у своїй соціальній мережі – й проєкт відразу було схвалено. Однак через наступ коронавірусу створення конструктора-різдвяного будиночка відклали на два роки. Аби одним з перших отримати набір «свого» лего, чоловік був змушений виїхати за кордон. Каже, одержав неймовірне задоволення від його складання. Вірить, сподобається процес створення різдвяної історії усім. І вже обдумує нові сюжети, якими можна буде здивувати любителів конструкторів. Зараз надихають його Чіп і Дейл з мультфільму про бурундуків-рятівників.

Наталія КРАВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися