За свої інтимні фото дівчата назбирали для ЗСУ понад 7 мільйонів гривень
Україна

За свої інтимні фото дівчата назбирали для ЗСУ понад 7 мільйонів гривень

16 квітня 2022, 10:30
0
2
Сподобалось?
2

Дві Насті: одна – українка, інша – білоруска, яка довгий час проживала у Києві, з початком війни вирішили зробити і свій внесок у перемогу. А оскільки автомат у руках тримати не вміли, то вирішили взяти на озброєння свою… красу.

Коли почалося вторгнення російських військ, білоруска Настя була у Хорватії на відпочинку. У Києві, де жила, залишилося все – квартира, тварини, робота, друзі. Тому вона одразу вирішила допомагати своїй державі з-за кордону. Настя була дуже популярною у соцмережах. На третій день війни її попросили знайти машину з Харкова. Хоч поширень її посту про це було багато, але автівки ніхто не запропонував. Тоді Настя написала під ним, що надішле свої оголені фото тому, хто знайде машину. І це подіяло! А вже наступного ранку дівчині скинули десятки пропозицій купити її фотографії. Вона лишень розсміялася і запропонувала відправляти гроші ЗСУ, а не їй, оскільки не мала фінансових проблем. А уже надвечір у Насті з’явилася ідея, як гарненькі дівчата можуть допомогти армії. Заручилася підтримкою подруги. Так виник спеціальний рух «Тероліфанс», який активно шириться соціальними мережами. До нього приєднуються не лише професійні моделі, які фотографуються оголеними, а й дівчата, які ніколи не позували перед камерами. Звичайно, багато хто засуджує такий спосіб заробітку, але красуні вважають, що тут нічого соромитися.

– Я не ставлюся до свого тіла, як до якогось діаманта, який нікому не можна бачити, – вважає одна з активісток руху Саша. – Вважаю, що на війні всі методи підходять. А кому це бридко, розширюйте свій кругозір, займайтеся собою. У кожного з нас своя робота та своє поле бою!

Зазвичай за фото пересилають від 500 до 1500 гривень. Можна й відео отримати. А одна з дівчат від невідомого шанувальника за свій оголений знімок отримала 3000 доларів. Усі кошти учасниці руху офіційно надсилають на рахунок Збройних сил України або перевіреним благодійним організаціям. Вже зібрали понад сім мільйонів гривень. Одразу й звітують про це, показуючи копії квитанцій у соцмережах. Тож, виявляється, і так можна допомагати армії.

Наталія ВЕЧОРОВА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися