Мешканці Сіверодонецька упіймали бойовиків на брехні і пригрозили взятися за вила
Україна

Мешканці Сіверодонецька упіймали бойовиків на брехні і пригрозили взятися за вила

10 липня 2014, 15:36
0
0
Сподобалось?
0

У Сіверодонецьку після обстрілу житлових кварталів бойовиками жителі пообіцяли винести їх «на вилах», якщо обстріл повториться. Про це на своєму Facebook написав місцевий депутат Сергій Самарський, повідомляє «Українська правда».

За його словами, близько 4 години ранку почався обстріл блок постів терористів в Сівєродонецьку. «Він проводився з важкого знаряддя, про що було чути з розривів снарядів», - розповів депутат.

«Потім, орієнтовно в 4.35, знову був обстріляний район готелю «Мир» і вулиці Лисичанської. Однак, тепер розриви були менш потужні, і різниця між пострілом і розривом складала 3-4 секунди», - додав він.

Після закінчення обстрілу мирного кварталу, на місце вибухів "першим приїхав журналіст російського телебачення, у супроводі двох козаків, щоб висвітлювати ситуацію».

«Вони почали розповідати місцевому населенню, що це Нацгвардія стріляла по місту, щоб залякати населення, яке не бачить, що «армія південного сходу» бореться за їх добробут», - розповів Самарський.

За його словами, один з жителів повідомив, що він був артилеристом і що «постріли, зроблені після 4.30 ранку, були зроблені з недалекої відстані, орієнтовно з блокпостів».

Обурені жителі накинулися на журналіста і козаків, «вимагаючи воювати не в житлових кварталах, а вийти в поле і там воювати, і не захищатися живим щитом з місцевого населення».

«І на закінчення пообіцяли, що якщо ще один обстріл буде, винесуть на руках і вилах в поле всю «армію південного сходу», - повідомив Самарський. 

Як відомо, спікер АТО Владислав Селезньов заявляв, що бойовики, обстрілявши блокпост силовиків, розвернули міномети і стали обстрілювати житловий квартал. Це, за його словами, робиться для того, щоб налаштувати місцеве населення проти сил АТО.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися