Головнокомандувач Сирський оголосив про початок ротацій для військових на фронті
Україна

Головнокомандувач Сирський оголосив про початок ротацій для військових на фронті

18 березня, 11:23
0
0
Сподобалось?
0

Головнокомандувач Збройними Силами України генерал-полковник Олександр Сирський оголосив про початок процесу ротації підрозділів Сил оборони України, які виконують бойові завдання протягом тривалого часу.

Про це головнокомандувач повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Сирський розповів, що 14 березня прибув на Запорізький напрямок та продовжив роботу в бригадах, які тримають оборону на цьому відтинку фронту.

"Оперативна обстановка в цьому районі знаходиться під нашим контролем. Ворог продовжує атакувати наші позиції в районах Роботине, Вербове, але без особливого успіху. Бойові дії характеризуються численним застосуванням дронів всіх типів у поєднанні з вогнем артилерії та мінометів", — написав він.

За словами Головнокомандувача, попри важку ситуацію на фронті ЗСУ вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на "передку".

"Не дивлячись на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї", — написав Сирський.

За його словами, ця ротація підрозділу дасть змогу стабілізувати обстановку та позитивно вплине на моральний й психологічний стан військових. Він також зазначив, що російські війська продовжують атакувати поблизу населених пунктів Роботине та Вербове, але без особливих успіхів.

Сирський наголосив, що в таких умовах надійний захист військовим можуть забезпечити тільки сучасні засоби радіоелектронної боротьби.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися