Перевірка фірми за кодом.  Як це?
Україна

Перевірка фірми за кодом. Як це?

19 березня, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

У сфері підприємництва певною мірою присутній ризик. Навіть при ретельному дотриманні правил гри інколи залишається невизначеність. І це зрозуміло, адже передбачити всі аспекти практично неможливо. Варто розуміти, що успіх не залежить лише від одного з партнерів, він залежить від усіх контрагентів: партнерів, постачальників та інших учасників процесу. Компанія YouControl вкотре нагадує про необхідність контролю та пропонує ефективний спосіб перевірити компанії, з якими вже налагоджена співпраця чи, можливо, тільки планується. Більше інформації на тему можна знайти за посиланнямhttps://youcontrol.com.ua/topics/proverka-predpryiatyia-v-youcontrol-luchshaia-zashchyta-ot-nepryiatnostey-v-byznese/.

Як перевірити компанію за допомогою YouControl?

Гарна новина полягає у тому, що необхідна інформація про компанії та їх власників доступна у відкритих джерелах. Офіційні дані про бізнес в Україні можна отримати легально та безкоштовно.

Хоча інформація про організації та установи публікується у реєстрах, більшість з них має неструктурований формат. Пошук необхідних даних у кожному з них — це справжній виклик, адже вони не завжди зручні для використання. Основний мінус полягає в тому, що інформація оновлюється із затримкою. Наприклад, якщо компанія потрапила у процедуру банкрутства, то реєстр може про це повідомити як через день, так і через півроку.

Ось ще одна гарна новина. Є швидкий та ефективний спосіб перевірки організацій - система YouControl. Цей сервіс об'єднує інформацію з відкритих баз даних і дозволяє перевіряти компанії та пов'язані з ними особи набагато простіше та оперативніше, ніж шукати все це вручну на сайтах державних реєстрів чи базах даних.

Отже, з YouControl перевірка компаній стає ефективною та простою для всіх охочих. Сервіс активно використовують підприємці, директори компаній та різні спеціалісти, такі як, служба безпеки, юристи, економісти й інші. Пошук та перевірка компаній здійснюються в реальному часі та займає всього лише кілька хвилин! І найголовніше — запит залишається конфіденційним. Отже, ніхто не дізнається, хто саме цікавився інформацією чи яким саме питанням цікавився.

Вірогідна і швидка перевірка підприємства з YouControl

Досьє від YouControl — незамінний аналітичний інструмент для комплексної оцінки потенційних співробітників та партнерів. Подумайте лише, що робити, якщо постачальник раптом опиниться в стані банкрутства, а ви не мали про це жодного уявлення? Очікуєте товар, але замість нього отримуєте сигнал про те, що організація припинила своє існування, а кошти десь зникли.

Також існують інші ризики, які можуть виникнути в бізнесі:

  1. Партнери, які приховують свою кримінальну історію.
  2. Замовники, які перебувають у борговій ямі.
  3. Компанії, зареєстровані на територіях з нестабільним статусом і конфліктами.

В бізнесі не завжди можна все передбачити, але запобігти деяким ситуаціям можна. Тому особливо важливо ретельно перевіряти кожну компанію перед укладанням угоди про співпрацю.

YouControl - це доступна і зручна платформа для перевірки, що відкрита для всіх. Це надійна зброя у боротьбі за безпеку та успіх. Відповідальне використання цього інструменту дозволить своєчасно уникнути шахрайства, ризиків та зберегти власні кошти, репутацію і, нарешті, саму компанію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися