Волинь отримала від Швеції транспорт для школярів
Україна

Волинь отримала від Швеції транспорт для школярів

14 травня, 09:04
0
0
Сподобалось?
0

Волинська область в якості гуманітарної допомоги отримала від Швеції два автобуси для підвезення учнів до навчальних закладів.

Транспорт одержали начальник обласного військового ліцею Павло Боснюк та заступниця голови Шацької громади Ольга Сахарук – для забезпечення участі ліцеїстів у спортивних та освітніх змаганнях, а також для довезення школярів Мелниківського ліцею, - повідомили у пресслужбі голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка.

"Потреби дітей для нас завжди стоять в пріоритеті, тож Волинською ОВА ведеться постійна робота над забезпеченням шкіл транспортом та відновленням їхнього автопарку", - сказав високопосадовець.

На сьогодні загальна кількість здобувачів освіти, які проживають за межею пішохідної доступності і потребують підвезення – становить понад 16 тисяч осіб. Організованим підвезенням до навчальних закладів області забезпечено 98% здобувачів освіти (242 транспортні одиниці). Школами заявлена потреба у ще 52 шкільних автобусах, в тому числі 5 спеціальних для підвезення маломобільних груп.

"Дякую партнерам Волині за цю допомогу та фахівцям ОВА за організацію процесу прийняття і передачі транспорту", - додав Юрій Погуляйко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися