Воїнам «Любарта» передали вантажівки з Швеції
Україна

Воїнам «Любарта» передали вантажівки з Швеції

27 лютого, 08:34
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку для потреб 5 батальйону спеціального призначення 12 бригади НГУ «Азов» передали два вантажні всюдиходи Scania. Такі вантажівки підходять для перевезення особового складу або мінометного розрахунку.  Всюдиходи Scania вдалося придбати за підтримки Волинської ОВА, благодійного фонду «Шведський центр допомоги» та підприємця Андрія Разумовського. Передали вантажівки військовим у середу, 28 лютого.

Командир 5 батальйону спеціального призначення 12 бригади НГУ «Азов» Вадим Крикун розповів журналістам ВСН, що потреба у автівках виникла через збільшення чисельності підрозділу. На його прохання про допомогу у наданні такого транспорту відгукнулися дуже швидко.

«За сприяння Волинської обласної військової адміністрації, фонду допомоги від країни Швеції та директора Будівельної компанії «Інвестор» Андрія Разумовського отримали дві вантажні одиниці, які будуть допомагати у вирішенні логістичних питань нашого підрозділу.

Підрозділ збільшив свої масштаби в рази і, відповідно, є необхідність в техніці, є необхідність в додатковій потужності. І от на наші прохання дуже оперативно відгукнулися, допомагають, за що ми дуже вдячні», - розповів Вадим Крикун. 

Щодо теперішньої ситуації на фронті Вадим Крикун зауважив, що вона є непростою:

«Всім зрозуміло, що непросто зараз на фронті. Наші дії, дії сил оборони нашої країни змінилися від наступальних на активну оборону. Відповідно, зараз ми отримуємо штурмові дії противника з різних напрямків. І основна задача – втримати позиції і нанести максимальну шкоду ворогу».

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко зазначив, що наразі важливо діяти об'єднано та допомагати захисникам:

«Ворог переважає кількісно, а тому варто спрямувати всі сили на підтримку армії, об'єднатися для спільної мети».

Довідково:

ОЗСП «Любарт» – військовий підрозділ, до складу якого увійшли переважно волиняни-добровольці, ветерани АТО, ветерани полку «Азов», футбольні фанати, члени організацій «Національний Корпус», «Національні дружини» та Centuria. Його сформували у Луцьку з початком активізації бойових дій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися