На Запоріжжі СБУ затримала групу з 5 російських диверсантів
Регіони

На Запоріжжі СБУ затримала групу з 5 російських диверсантів

7 травня 2014, 12:14
1
0
Сподобалось?
0

У рамках антитерористичної операції контррозвідка Служби безпеки України припинила розвідувально-підривну діяльність диверсійної групи з 5 осіб, яка діяла на території Запорізької області. Керував загоном громадянин Російської Федерації Максим Білоусов, 1978 р.н., мешканець Ростова-на-Дону, повідомляє прес-центр СБ України.

Завданням групи було проведення диверсійних та терористичних актів з метою дестабілізації ситуації в регіоні. Підготовка диверсантів здійснювалась на базі в районі міста Таганрог (РФ).

Члени злочинної групи планували здійснити диверсію на базі забезпечення МВС України, де зберігаються паливно-мастильні матеріали. У період від 7 до 9 травня 2014 року диверсанти планували взяти участь у масових заворушеннях у місті Антрацит Луганської області.

Усіх вказаних осіб затримано. Під час обшуків за місцями їх проживання вилучено гранати та вогнепальну зброю.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Гражданин
    Гражданин

    Похоже, что Украины больше нет (промайданили!): прежних государственных границ нет, Президента нет (в изгнании), вместо правительства - хунта, управляемая президентом США, армия вопреки 17-й статье Конституции вооюет с народом, требующим федерализации, в условиях гражданской войны легитимные выборы или референдум провести невозможно, а теперь ещё развалился парламент - оставшаяся часть гадючника "Верховная Рада" реально представляет только Галицию и Малороссию. Но не следует впадать в отчаяние - нужно, засучив рукава, решительно создавать свою Федеративную Республику Новороссия! Не стоит уповать на проведение всенародного референдума - в нынешней обстановке это нереально. Самое разумное - созвать Учредительное Собрание представителей 8 областей: Луганской, Донецкой, Харьковской, Днепропетровской, Запорожской, Херсонской, Николаевской и Одесской для провоглашения создания нашей республики. Не пора ли заняться настоящим, созидательным процессом и начинать жить по-человечески?

    8 травня 2014, 12:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися