Одеситка хотіла перерахувати сепаратистам 4 мільйони гривень
Регіони

Одеситка хотіла перерахувати сепаратистам 4 мільйони гривень

18 травня 2014, 10:39
0
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України, у ході здійснення заходів по боротьбі з проявами сепаратизму та фінансування тероризму в Україні, у взаємодії з Державною службою фінансового моніторингу України, виявила джерело фінансування протиправної діяльності на території України.

З'ясували, що мешканка Одеси З. через банківські рахунки спробувала перерахувати комерційній структурі у Києві 3,93 млн. грн у якості безповоротної фінансової допомоги. За отриманими даними, зазначені кошти мали бути використані для підготовки масових заворушень та вчинення терористичних актів.

Відповідно до вимог ч.ч. 3, 5 ст. 17 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму», зазначена фінансова операція зупинена СБ України через можливості Державної служби фінансового моніторингу України. Банківські рахунки особи заблоковано, вживаються заходи зі встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

За вказаним фактом СБ України розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 258-5 «фінансування тероризму». Проводиться досудове розслідування.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися