Маленький Тимофійко спав з мамою у своєму ліжку: росія вбила в Одесі немовля з матір’ю
Україна

Маленький Тимофійко спав з мамою у своєму ліжку: росія вбила в Одесі немовля з матір’ю

3 березня, 11:15
0
0
Сподобалось?
0

З-під завалів 9-поверхівки в Одесі, у яку влучив російський безпілотник, дістали тіло Анни Гайдаржі та її 4-місячного сина Тимофія.

Батько дитини Сергій і старша сестричка під час атаки перебували в іншій кімнаті. Їм вдалося вціліти, передають «Факти».

Глава Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер розповів, що мати та немовля спали спокійно на своєму ліжку. Також він оприлюднив фото загиблих.

 «Чоловік і старша донька були в іншій кімнаті, вони живі, а їхня кімната – вона кутова. Її чоловік подзвонив, сказав, що Анечка під завалами, приїжджайте. Тут такий район, навкруги лише будинки, я не знаю, куди вони тут цілилися», – розповіла тітка немовляти.

Знайшли тіло ще одного немовляти

Зранку у неділю, 3 березня, під завалами багатоповерхівки в Одесі знайшли тіло ще одного загиблого немовляти.

Про це повідомили в Одеській ОВА.

«Поруч із тілом жінки тільки що знайдено тіло ще одного загиблого немовля. Попередньо, дитині немає й рочку... Рятувальники продовжують розбирати завал», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, раніше стало відомо, що кількість жертв російської дронової атаки збільшилася до 9. Нині триває деблокування тіла загиблої жінки.

Нагадаємо, 2 березня під час нічної атаки російських безпілотників у будинку в Одесі загинули семеро людей, серед них двоє дітей – 3-річний Марк і 4-місячний Тимофій. Рятувальники шукають ще вісьмох людей, серед яких можуть бути двоє дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися