На Прикарпатті потяг переїхав дитину
Івано-Франківщина

На Прикарпатті потяг переїхав дитину

4 лютого 2020, 20:26
0
0
Сподобалось?
0

В Івано-Франківську на колії загинув 14-річний школяр. Машиніст поїзда побачив підлітка і почав гальмувати, але зупинитися вчасно не зміг. 

Про це повідомляє ТСН.

Поліція кваліфікувала справу як самогубство, адже травми свідчать, що юнак рухався по колії. Але машиніст потяга запевняє, що хлопець лежав нерухомо.

Аварія сталася на краю міста, бо до найближчих житлових будинків Івано-Франківська навпростець близько кілометра. Поїзд виїхав з міста, розігнатися ще не встиг, як машиніст побачив дитину на колії. Екстрено загальмував, але зупинитися не встиг, каже начальник поїзда. "Екстрене гальмування. Хлопець опинився під п‘ятим вагоном", - каже начальник поїзду "Рахів-Харків" Олександр Абросімов.

Слідчі та експерти працювали на місці аварії, як на "102" зателефонував чоловік і повідомив про зникнення сина. "Незвично було для цієї дитини, бо він завжди був на зв'язку. Те, що він не відповідав на телефонні дзвінки три години, викликало занепокоєння з боку батька", - каже начальниця ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

За прикметами правоохоронці встановили, що загинув саме зниклий підліток. Поруч знайшли його мобільний телефон. Зараз вивчають останні дзвінки та переписку. Сім'я, де разом з молодшим братом ріс хлопець виглядає бездоганною, кажуть слідчі. Батьки займалися дітьми, цікавилися їхнім особистим життям. У школі в хлопця теж усе було гаразд.

Зараз слідчі чекають на висновки фахівців. Вони вивчають останні психологічні  тести, які підліток склав у школі. І хоч розглядають одразу кілька версій, справу кваліфікували як "самогубство". "Отримані травми свідчать, що дитина переходила залізничний переїзд", - каже начальниця ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

Своєю чергою, працівники поїзда, що наїхав на підлітка, категоричні. "Хлопець лежав. Ми навіть не знаємо, чи був він живий, чи мертвий, коли на нього стався наїзд. Машиніст не бачив жодних знак життя в хлопця. Людина лежала на рейках і не рухалася", - каже , начальник поїзду "Рахів-Харків" Олександр Абросімов.

Дізнатися у друзів, чи не було в загиблого  якихось проблем, слідчі наразі не можуть. Діти у шоковому стані, тож батьки спілкуватися з ними наразі заборонили.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися