Львівщина

У Львові вперше демонтовують незаконну АЗС, яка пропрацювала 15 років

9 серпня 2017, 01:50
0
0
Сподобалось?
0

У Львові на вул. Лемківській, 9 стартував процес демонтажу автозаправної станції, яка, стверджують в Головному управлінні юстиції Львівської області, п’ятнадцять  років працювала незаконно.  Це вперше у Львові, коли виконавча служба управління юстиції взялася за знесення АЗС. Підстава для цього — рішення суду. Про це повідомляє «Високий Замок» .

Як розповів начальник Територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський, у січні 2017 року рішення Вищого Господарського суду (про демонтаж) набуло законної сили. «У квітні Львівська міська рада звернулась до виконавчої служби про виконання рішення суду, власників просили добровільно демонтувати завправку. Про це їм було надіслано попередження. Але власники проігнорували це і добровільно не знесли АЗС». За  словами Жукровського, львівська мерія заплатила виконавчій службі за знесення АЗС на Лемківській, 9, мільйон гривень. У цю суму входить робота спецслужб, які займаються від’єднанням АЗС від пального, аби під час демонтажу не виникло надзвичайних ситуацій.

На місці працювала спецтехніка, зокрема екскаватор. Представникам АЗС дали час на те, щоб вивезти майно. «Процес знесення — питання не одного дня. Підрядник нам сказав, що заправку знесуть за тиждень-півтора, — наголосив Ярослав Жукровський. — Власник АЗС пообіцяв, що сам викачає пальне. Якщо цього не буде, приженемо на місце спеціальну техніку. Конструкції заправки будуть зберігатися на території одного з комунальних підприємств Львова».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися