Водія, який образив маму загиблого солдата, звільнили з роботи
Рівненщина

Водія, який образив маму загиблого солдата, звільнили з роботи

10 червня 2023, 13:27
0
1
Сподобалось?
1

Обурливий випадок стався у Рівному. Коли мама загиблого військового хотіла скористатись пільговим проїздом, водій сказав «розвелося вас тут». Жінці ніби хто ножем по серцю пройшовся. Людмила Марчук написала про це у соцмережі: «Водій цієї маршрутки мене сьогодні зневажив. Мене, як матір загиблого бійця. Якби він просто сказав: «Я вам співчуваю, але вибачте, у мене всі пільгові місця зайняті», цього поста б не було. Коли б не почула собі в спину: «Розвелося вас тут...» Це нас, згорьованих вдів й невтішних матерів, розвелося? Чуєте, люди?» – обурилась мама. Також вона додала, що заплатила за проїзд.

Міський голова Рівного Олександр Третяк відреагував блискавично. Він повідомив, що водія вже звільнили з роботи, крім того, він більше не має права працювати у сфері перевезень.

«Водій мусить попросити вибачення у мами загиблого, а також піти на кладовище та вибачитися і перед сином. Ніхто не має права так ставитися до родин наших Героїв. Такі дії точно будуть покарані», – зазначив Олександр Третяк. Окрім цього, перевізника зобов’язали передати гуманітарну допомогу на фронт та завезти її туди особисто.

Син Людмили Марчук Богдан Гордійчук воював на Донбасі з 2014 року. Після початку повномасштабного вторгнення знову пішов на службу. Військовий загинув 4 січня цього року. Президент посмертно нагородив його орденом «За мужність» ІІІ ступеня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися