На Рівненщині чоловік звернувся до поліції, аби ті допомогли йому знайти наркотики
Рівненщина

На Рівненщині чоловік звернувся до поліції, аби ті допомогли йому знайти наркотики

18 березня, 10:49
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині до правоохоронців звернувся "забудькуватий наркоторговець", який попросив поліціянтів допомогти йому розшукати викрадений пакетик з коноплями. Зі слів чоловіка, пакетик вкрали його знайомі, проте як виявилось, він загубив його сам.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції у Рівненській області.

"Учора в обід до поліції надійшов виклик від мешканця Смиги. Зі слів 37-річного громадянина, у нього вкрали пакетик конопель, і чоловік просив відшукати його. У крадіжці він підозрював знайомих, які гостювали у нього напередодні", - йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце виклику, патрульні та виявили чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння. Проте факт "викрадення" закладки не підтвердився. Тому чоловік зізнався, що викликав поліцейських, бо сам заховав пакетик та не може тепер знайти.

"На забудькуватого громадянина інспектори винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спецслужб) КУпАП", - додають у поліції.

Правоохоронці також нагадали, що за завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу, поліції, бригади екстреної медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань — передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу від 850 до 3 400 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися