Обкладав «матами» і зривав уроки: на Тернопільщині 8-класник знущався з учительки
Тернопілля

Обкладав «матами» і зривав уроки: на Тернопільщині 8-класник знущався з учительки

17 листопада 2020, 17:58
0
0
Сподобалось?
0

У Тернопільській області учень восьмого класу знущався з учительки.

Ювенальна поліція розслідує скаргу директора школи у селі Борщівка про зухвалу поведінку школяра на уроках української мови, пише ТСН.

Учень неоднарозово їх зривав і лихословив до учительки. Підліток не реагував на будь-які зауваження педагогині, цькував її та ображав.

Нині у школі про булінг воліють мовчати. Від будь-яких коментарів відмовився директор навчального закладу і сама вчителька. Натомість правоохоронці кажуть, що на матір хлопця склали протокол.

«Учень проявляв до вчительки так би мовити «небайдужість». Зокрема, використовував нецензурні слова і психологічно чинив тиск, зривав уроки. Працівники поліції прийняли міри, склали протокол на матір правопорушника», – розповів керівник відділу ювенальної превенції ГУ Нацполіції у Тернопільській області Петро Тихий.

Відомо, що батько учня перебуває за кордоном, а мама, за словами директора школи, у день знімання не перебувала у селі. Якщо провину восьмикласника доведуть, то його візьмуть на профілактичний облік, кажуть у поліції. Крім того, батьки змушені будуть заплатити штраф у розмірі 1700 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися