2-річна дівчинка з Вінниччини стала зіркою соцмереж
Вінничина

2-річна дівчинка з Вінниччини стала зіркою соцмереж

29 січня 2021, 10:56
0
0
Сподобалось?
0

Дворічна Аня з Вінницької області стала зіркою соцмереж. Спершу дівчинка співала із братом колядки, а згодом навчилась і дорослих пісень. Відео має мільйони переглядів.

Про нову зірку Інтернету, розповіли у сюжеті ТСН.

Батьки 2-річної Ані з Гущинець кажуть: коли записували її колядку, то навіть не думали про мільйони переглядів і сотні тисяч лайків. Крім того, відео записували для сімейного архіву, каже мама дівчинки Оксана Панькова.

Утім, потім вирішили подати відео на співочий конкурс в Інтернеті. Аня його виграла. "Майже чотири мільйонів вподобань, коментарів та поширень перевершили всі наші сподівання. Переможниця нашого конкурсу, маленький ангел, зуміла розтопити наші серця", - каже організатор конкурсу Анатолій Уваров. 

Донька почала співати, ще до того як говорити, жартує мати Ані. У дівчинки вже досить великий репертуар, але найбільше за все вона любить співати колядки. Тож батьки тепер навіть не наважуються розбирати новорічну ялинку, яка так надихає доньку.

Від танців і вміння триматися на публіці тануть серця навіть досвідчених викладачів музики. "Артикуляція, жести та щирі емоції - це те, що неможливо підробити, підкупити. Тому, мені здається, через це дівчинка покорила серця багатьох людей", - каже викладачка акторської майстерності Олександр Сінченко.

Поки новим пісням дівчинку навчає прабабуся Марія, з якою вона співає дуетом. Невдовзі батьки почнуть возити свою зірку на уроки вокалу до Вінниці. Адже у Гущицях немає ні садочка, ні музичних гуртків. Дівчинка ж з нетерпінням чекає на навчання. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися