На Волині ремонтують авто для установки «ГРАД»
Волинь

На Волині ремонтують авто для установки «ГРАД»

4 лютого 2015, 16:04
0
0
Сподобалось?
0

Автомобіль УРАЛ 375Д під систему залпового вогню БМ-21 «ГРАД» відремонтували автомеханіки ТзОВ «П’ятидні». Вантажівка знаходиться на балансі в/ч А4559, що розташована в селищі Оржів Рівненської області, однак військові не мали можливостей її відремонтувати. Поставити транспортний засіб на колеса вирішили в Благодійному фонді «Волинь-2014». 

Фундатор благодійної організації, керівник ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва зголосився на прохання військових та транспортував УРАЛ до себе на підприємство, де автомеханіки за декілька днів його відремонтували. Роботи обійшлися приблизно у 40 тисяч гривень. Відремонтували двигун та гальмівну систему, зробили електрообладнання і сьогодні повертаємо військовим для подальшого монтажу ракетно-артилерійської установки БМ-21 «ГРАД».

Отримати відремонтований УРАЛ в «П’ятидні» приїхав начальник відділу військової частини А4559 Василь Бочаров.

Також сьогодні Благодійний фонд «Волинь-2014» у Володимирі-Волинському передав бійцям 14 окремої механізованої бригади берці, шкарпетки та комплекти термобілизни. 
На підприємстві Валерія Діброви нині ремонтують ще два військових УРАЛи з Оржева, а загалом же Благодійний фонд «Волинь-2014» до кінця лютого планує поставити на колеса 13 таких машин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися