На Волині оштрафували студента, бо зробив з матері неповносправну, щоб виїхати з України
Волинь

На Волині оштрафували студента, бо зробив з матері неповносправну, щоб виїхати з України

24 липня 2023, 15:15
0
1
Сподобалось?
1

На Волині студента оштрафували на 68 тисяч гривень за підробку документів на ім’я своєї матері та їх використання під час спроби перетину державного кордону. Хлопець зробив матері «інвалідність».

Про це пишуть «Волинські новини».
Вирок ухвалив Любомльський районний суд.
У квітні уродженець Чернігівщини Владислав Л., який є студентом, домовився з невідомою особою у Telegram про виготовлення на ім'я своєї матері документів, які надають йому право безперешкодного перетину державного кордону України.

Зокрема невстановлена особа підробила довідку, в яку внесла неправдиві дані про те, що матір Владислава Л. перебуває на консульському обліку в Генеральному консульстві України у Гамбурзі, пенсійне посвідчення, в якому вказала недостовірні відомості про те, що жінка має інвалідність другої групи, а також виписку з акту медико-соціальної експертної комісії, в якій була неправдива інформація, що мати обвинуваченого за станом здоров'я потребує сторонньої допомоги та залежить від сторонніх осіб.

За підроблені документи ухилянт заплатив п’ять тисяч гривень, але вони не допомогли йому виїхати за кордон через «Ягодин», оскільки підробку виявили прикордонники.
Владислава Л. визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27, ч.3 ст. 358 та ч. 4 ст. 358 КК України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися