У Луцьку шукають винних у нещасному випадку під час роуп-джампінгу
Волинь

У Луцьку шукають винних у нещасному випадку під час роуп-джампінгу

16 лютого 2015, 21:00
1
0
Сподобалось?
0

Луцька міліція шукає винних у загибелі 20-річного мешканця Рожища та травмування 16-річної Вікторії Романюк з Луцька, які здійснили екстремальний стрибок з 43-метрової вежі тандемом. Нещасний випадок трапився на вулиці Єршова. Як відомо, хлопець подарував стрибок дівчині на День закоханих. Проте канат, до якого була прив’язана пара не витримав і обірвався. Хлопець помер під час проведення лікарями реанімаційних заходів, дівчину довелося довезти до лікувального закладу, де боротьба за її життя триває. У неї множинні переломи та інші травми.

Як встановили правоохоронці, загиблий був затятим роуп-джампером, також стрибав з парашутом. Для дівчини цей стрибок був першим.

Послуги з роуп-джампінгу у Луцьку надає благодійна громадська організація. Нині правоохоронці шукають відповідального за безпеку цього атракціону. Вилучено спорядження, за допомогою якого здійснювалися стрибки.

Організацією стрибків на «луцькій трубі», так називають башту на вулиці Єршова, займалася так звана Луцька команда «Земля прыжков».

«Справжні, веселі та безпечні стрибки проводить команда «Земля Прыжков!»! Лікарі рекомендують стрибки як єдиний і унікальний засіб від нервових зривів і депресій», – жартують у рекламному повідомленні організатори розваги, розміщене на сторінці «ВКонтакте». Як контактна особа тут вказаний Ігор Троцюк. Також можна знайти і контактні телефони.

15 лютого відбувалася сесія стрибків до Дня закоханих. «Фішка» була у стрибках у парі. «Наважтеся і стрибніть в цей день разом.  Відчуйте, що ніколи раніше ви не обіймали один одного так сильно!», – йдеться у повідомленні «ВКонтакте».

Тим часом постраждалій дівчині терміново потрібно чимало донорів. Кров можна здавати будь-якої групи для поповнення банку Волинської станції переливання крові. Кров можна здавати щодня з 9:00 до 18:00.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • рідні Вікторії
    рідні Вікторії

    Для небайдужих людей, які хочуть допомогти 16-річній Вікторії Романчук,повідомляємо: картковий рахунок у Приватбанку 4149 4378 2127-3321 Романчук Жанна Олексіївна,мама картковий рахунок у Приватбанку 5168 7572 5501 6315 Савчук Василь Олександрович,тато контактний телефон мами 050-438-26-73

    17 лютого 2015, 08:32
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися