Волинь прийняла уже понад три тисячі переселенців
Волинь

Волинь прийняла уже понад три тисячі переселенців

17 лютого 2015, 12:14
0
0
Сподобалось?
0

На сьогодні в області налічується 3377 переселенців з Донбасу та Криму. На Волині у кожному населеному пункті діють штаби з надання допомоги переселенцям із південно-східних регіонів. Щодня область приймає від 15 до 20 внутрішньо переміщених осіб. Про це розповів заступник начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Костянтин Романчук.

За його словами, область ще має у резерві 71 об’єкт у сільській місцевості, де можна розмістити 385 осіб. Проте, зважаючи на ту кількість людей, яка прибуває щодня, цього резерву вистачить трохи більше, ніж на два місяці. Найгірша ситуація щодо розміщення внутрішньо переміщених осіб спостерігається у Шацькому, Луцькому та Ковельському районах.

До центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні звернулося 507 переселенців, із яких 141 особі вже знайшли роботу. Зокрема, їх працевлаштовано у ТОВ «Кромберг & Шуберт Україна», ТОВ «Модерн-Експо», ТОВ «Фоззі-Фуд», ТОВ «Сальве», Володимир-Волинську спеціалізовану школу-інтернат та інші.

Тим внутрішньо переміщеним особам, які не працевлаштуються протягом двох місяців, буде зменшено соціальну виплату, яка на сьогодні становить 800 гривень на місяць. Якщо ж така особа протягом чотирьох місяців не знайде роботу – виплату буде припинено взагалі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися