На Рівненщині в ДТП потрапила машина з волинськими військовими 14 ОМБР — один офіцер загинув
Волинь

На Рівненщині в ДТП потрапила машина з волинськими військовими 14 ОМБР — один офіцер загинув

17 квітня 2015, 23:50
0
0
Сподобалось?
0

Автопригода трапилася 16 квітня на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів, поблизу села Великий Житин Рівненського району близько 23 години. Зіткнулися два автомобілі «NISSAN MAXIMA» під керуванням 34-річного рівнянина та «MITSUBISHI PAJERO» під керуванням 29-річного жителя Волинської області. Позашляховиком військові 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського прямували на Рівненський загальновійськовий полігон. Попередньо відомо, що на зустрічну смугу виїхала машина рівнян.

За даними УДАІ УМВС у Рівненській області, водій автомобіля «NISSAN MAXIMA» загинув на місці події, ще двоє пасажирів цього ж автомобіля та троє з «MITSUBISHI PAJERO» отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доставлені каретою швидкої медичної допомоги в медичний заклад.

Одного з пасажирів позашляховика з груди залізяччя, на яку перетворилася автівка, за допомогою спеціального обладнання діставали рятувальники. На жаль, як пише «Рівне вечірнє», лікарям Рівненської обласної клінічної лікарні не вдалося врятувати життя постраждалого пасажира «MITSUBISHI PAJERO», 39-річного підполковника 14 ОМБР Олексія Цигикала.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися