У Луцьку прощалися із померлим воїном-добровольцем
Волинь

У Луцьку прощалися із померлим воїном-добровольцем

6 липня 2015, 14:33
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку прощалися із 26-річним Вадимом Северським, який помер внаслідок отриманих у зоні бойових дій травм. Лучанин строкову службу проходив у 80-ій десантній бригаді. На фронт пішов добровольцем. Служив у 14/51-ій окремій механізованій бригаді з Володимира-Волинського. Побував і кількох найгарячіших точках.

Вадим отримав важку контузію. Проходив тривале лікування та реабілітацію. Ніяк не міг повернутися до повноцінного життя. Останнім часом продовжував лікування у госпіталі для інвалідів та ветеранів війни. Біда прийшла раптово. Вадим був у душі, і у нього трапився інсульт – лопнула судина у носі. Як казали рідним лікарі, як щоб таке з ним сталося вдома, то смерть була б миттєвою. А так його ще встигли перевезти у Волинську обласну клінічну лікарню. Боротьба за життя воїна тривала кілька днів, та зрештою медицина виявилася безсилою. У житті Вадима був ще один випадок, коли він ледь не загинув. Його зачепив поїзд. Тоді все закінчилося добре. Але, вважають, і той випадок не минувся безслідно, залишивши руйнівні наслідки для здоров’я.

Прощання з Вадимом Северським відбулося у Будинку панахиди Луцька. Віддати останню шану йому прийшло чимало людей, переважно молодь. Поховали воїна на міському кладовищі у селі Гаразджа. Тут же відбулася громадянська панахида.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися