На Волині затримали митників, які «співпрацювали» з гонщиками машин
Волинь

На Волині затримали митників, які «співпрацювали» з гонщиками машин

1 серпня 2015, 11:25
0
0
Сподобалось?
0

Оперативники ДПЗСЕ МВС спільно з Генеральною прокуратурою та службою власної безпеки Державної фіскальної служби України затримали двох інспекторів митного поста «Доманово».

Правоохоронці встановили, що на одному з митних постів на Волині діє протизаконна схема збору хабарів. Працівники митниці брали по 70 доларів США з водіїв автотранспорту, зареєстрованого в сусідній державі (Білорусь), за перетин ним державного кордону в якості тимчасово ввезеного на територію України.

Днями правоохоронці під час отримання хабара затримали жінку-інспектора поста «Доманово». Вона взяла 7800 гривень за безперешкодне ввезення без належного митного оформлення трьох  транспортних засобів на територію України. В подальшому ці авто мали б використовуватися громадянами України на умовах тимчасового обліку.

Водночас, за результатами проведених негласних слідчих дій та огляду місця події, правоохоронці виявили  та задокументовали факт причетності до зложивання ще одного старшого державного інспектора митного поста «Доманово» Волинської митниці ДФС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися