На вірність Україні присягнули новобранці Луцького прикордонного загону
Волинь

На вірність Україні присягнули новобранці Луцького прикордонного загону

5 серпня 2015, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

Мобілізовані військовослужбовців Луцького прикордонного загону урочисто присягнули на вірність народу України. Досі вони взагалі не проходили військової служби, але перебували на військовому обліку. Тепер ці хлопці проходитимуть службу в підрозділах загону, адже частина персоналу відправилася на схід виконувати бойові завдання. Доукомплектування прикордонників відбулося в межах шостої хвилі  часткової мобілізації, яка триває з 19 червня до 17 серпня. Під час добору всі військовозобов’язані ретельно вивчались та були призначені на різні посади.

Тепер військовослужбовці пройдуть підготовку для служби на різних ділянках загону. Ними опікуватимуться досвідчені інструктори, в тому числі й ті, хто перебував у зоні проведення АТО. Крім індивідуальної підготовки, всі новобранці пройдуть бойове злагодження в польових умовах у складі підрозділів.

Серед новобранців люди різних професій. Один з них викладач історії Володимир-Волинського вищого професійного училища Віталій Семенюк. Чоловік каже, що планував стати до українського війська у ході шостої хвилі мобілізації, проте чекав закінчення навчального року.

Привітав новоспечених військовослужбовців Голова ветеранської організації Луцького прикордонного загону генерал-лейтенант у відставці Аркадій Яворський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися