У Волновасі відкрили пам’ятну дошку загиблому працівнику СБУ з Луцька
Волинь

У Волновасі відкрили пам’ятну дошку загиблому працівнику СБУ з Луцька

26 серпня 2015, 10:25
1
0
Сподобалось?
0

Про подвиг волинянина Віктора Мандзика, капітана Служби безпеки України, який героїчно загинув на сході, виконуючи свій службовий обов’язок, відтепер нагадуватиме пам’ятна дошка, встановлена у Волновасі на Донеччині у День Незалежності України. 

Оперативник управління СБУ у Волинській області був відряджений в район проведення АТО на початку року. Іспит на мужність і професійність він склав під час однієї з перших своїх спецоперацій із затримання бойовика «ДНР». Зловмисник чинив збройний опір і кинув у бік опергрупи бойову гранату. Віктор відкинув її убік, врятувавши життя побратимів. 
Офіцер загинув у березні під час чергового завдання, коли припиняв «контрабанду» через лінію зіткнення. Указом Президента України Віктор Мандзик нагороджений орденом за мужність ІІІ ступеня (посмертно).

На урочистому відкритті меморіального знаку були присутні бойові побратими загиблого, представники місцевої влади та духовенства. Колеги Віктора Мандзика наголошували, що відкриття меморіального знака саме у день найбільшого державного свята є символічним.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • учасник ато
    учасник ато

    так що тут такого давайте всім хто загинув виконуючи свій обовязок дамо по дошці..., а контробанда це ж їхня депутатів , так що краще боролися з контрабандистами в уряді в пам"ять загиблого , а неробили нікому непотрібну показуху як це робилось при ссср

    26 серпня 2015, 10:48
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися