Володимир Гащин
Волинь

На Волині усунули з посади багаторічного керівника «Інваспорту»

18 вересня 2015, 14:33
0
0
Сподобалось?
0

На другому пленарному засіданні 36 сесії Волинської обласної ради розглянули питання призначення керівника «Волинського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»». Від моменту створення і до нинішнього часу цією установою керував Володимир Гащин. Він фактично з нуля вибудовував на Волині саме поняття інвалідного спорту, і разом зі своїм колективом вселив надію у серця сотень неповносправних. Чому постало питання його заміни можна лишень здогадуватися. Однак керівник фракції партії «Батьківщина» у Волинській обласній раді та ректор Академії рекреаційних технологій і права взявся лобіювати питання призначення на посаду керівника волинського «Інваспорту» - параліймпійського чемпіона Юрія Костюка, який отримав дорогу у нормальне життя від того ж Володимира Гащина.

Дивно те, що питання зміни керівника центру інвалідного спорту виникло тоді, як самі спортсмени були задоволені керівником нинішнім. Багаторазова параолімпійська призерка і чемпіонка Юлія Батенкова-Бауман під час попереднього засідання сесії навіть зауважила, що може змінити прописку на іншу область, якщо буде прийняте рішення про звільнення Володимира Гащина.

Зрештою на розгляд депутатів Волинської обласної ради було подано три кандидатури на керівництво волинським «Інваспортом»: Володимира Гащина, Юрія Костюка та Андрія Розтоки. Останній розраховував так чи інакше підтримати Володимира Гащина. Під час свого виступу Розтока також наголосив, що колектив і спортсмени можуть не сприйняти нового керівництва в особі Юрія Костюка.

Однак депутати вирішили по своєму. Юрій Костюк отримав 47 голосів «за» і став очільником волинського «Інваспорту».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися