Топ-менджера групи «Приват» з Луцька шукатиме Інтерпол?
Волинь

Топ-менджера групи «Приват» з Луцька шукатиме Інтерпол?

24 грудня 2015, 10:41
0
0
Сподобалось?
0

Від Служби безпеки України до Робочого апарату Укрбюро Інтерполу Національної поліції України надійшов запит про оголошення міжнародного розшуку лучанина Олександра Лазорка. Щодо нього прокуратурою Києва винесено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Справа пов’язана з діяльністю Олександра Лазорка у період його керівництва у компанії «Уктранснафта».

За інформацією МВС, за результатами вивчення та доопрацювання отриманих від СБУ документів, до Генерального секретаріату Інтерполу надіслано клопотання про внесення відомостей щодо міжнародного розшуку Лазорка у відповідні обліки, а також про залучення до його розшуку інформаційних систем та механізмів організації. Матеріали, надані СБУ та прокуратурою, вивчаються експертами Генсекретаріату у контексті дотримання вимог Статуту та Правил обробки даних Інтерполу.

Раніше ж з’явилася інформація, що Олександр Лазорко нині знаходиться у Лондоні. Там він намагається отримати політичний притулок. Про це журналістам розповів бізнесмен Ігор Коломойський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися