Поліцейського-волинянина у Києві вкусив за ногу дебошир-айдарівець (відео)
Волинь

Поліцейського-волинянина у Києві вкусив за ногу дебошир-айдарівець (відео)

29 лютого 2016, 05:08
0
1
Сподобалось?
1

Днями у Києві поблизу метро Лук’янівська «Mercedes-Benz» синього кольору ледве не скоїв наїзд на чоловіка. Водій, назвавшись айдарівцем, по-своєму вирішив розв’язати конфліктну ситуацію – погрожував усіх закидати гранатами, після чого поїхав далі. Патрульна поліція столиці виявила автівку на одній із зупинок громадського транспорту. На вимогу надати документи – водій не реагував. Натомість поводився дуже агресивно і за допомогою друзів почав свідомо розігрувати концерт, постійно викрикуючи. Що він воїн АТО. Ситуація загострювалася. Зібрався натовп, який не розумів, за що затримують «воїна», інфорують у патрульній поліції столиці.

Розбиратися у ситуації на місце спрямували командира роти Сергія Мерчука, волинянина який з патрульної поліції Луцька переведений до столиці. Він неодноразово робив зауваження за нецензурні висловлювання на адресу поліцейських та агресію і зрештою вирішив затримувати неадеквата. Останній ще й примудрився вкусити Сергія за ногу. Перевіривши єдиний наявний документ – свідоцтво на авто, патрульні виявили ознаки підробки, а на частинах кузова «Mercedes-Benz» – збиті номери. Викликали слідчих.

Підсумок історії: авто опинилося на штрафмайданчику, а чоловік – у відділку поліції.

А також: на агресивного водія склали адмінматеріали за ст. 126 ч. 1 (керування без необхідних документів) та 122 ч. 3 (суттєво заважав громадському транспорту). Ну, й звісно йому доведеться відповідати за 345 статтею ККУ (напад на працівника поліції).

Сергій Мерчук був активним учасником вирішальних подій на майдані. На його руках помирав від кулі снайпера Василь Мойсей, похований у Луцьку. Практично одразу після цього Мерчук пішов служити до полку спецпризначення Національної гвардії «Азов».

Прикро вразили перехожі, котрі спостерігали за інцидентом. Не знаючи у чому справа, вони ображали поліцейських і навіть перешкоджали проводити їм затримання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися