Екс-голкіпер «Волині» став футбольним чиновником у Криму
Волинь

Екс-голкіпер «Волині» став футбольним чиновником у Криму

24 березня 2016, 11:13
0
0
Сподобалось?
0

Екс-голкіпер збірної України та «Волині» Максим Старцев, не знайшовши варіантів для продовження кар’єри у якості гравця, на початку цього року працевлаштування у Кримській федерації футболу.

Свій вчинок він прокоментував для MatchDay.

«Мені надійшла пропозиція від громадської організації Федерації футболу Криму стати заступником голови організації. Федерація футболу Криму є співзасновником Кримського футбольного союзу зі спеціальним статусом УЄФА. Це не державна служба і на сьогодні не має ніякого стосунку до Російського футбольного союзу.

Для мене це новий щабель у житті, позаяк я зможу реалізувати себе як футбольний функціонер і займатися саме тим, у чому можу принести користь. Я хочу займатися розвитком дитячого футболу. УЄФА, під чиєю егідою перебуває кримський футбол, позначив цей напрямок пріоритетним. У мої найближчі плани входить знайомство зі станом справ у кримському дитячому футболі. У мене вже заплановані зустрічі з тренерами, вивчення інфраструктури, проведення дитячих турнірів.

Всю свою футбольну кар'єру я провів в Україні. І завжди віддавав усього себе футболу, українському футболу. Я український футболіст, і хочу продовжувати працювати у футболі. Два роки своєї кар'єри я віддав сімферопольській «Таврії», з якою виграв Кубок України. Тепер хочу внести свій вклад в розвиток кримського футболу як функціонер.

Моя сім'я давно живе в Криму – діти ходять у школу, налагоджений побут. Розумію, що для багатьох моє рішення стало несподіваним. За останні дні почув про себе багато всякого. Намагаюся не звертати на це уваги і зосереджуюсь на футболі. Футбол поза політикою. Я не політик», – у стилі Ані Лорак заявив 36-річний воротар.

Відзначимо, що Максим Старцев виступав за «Волинь» у 2012-2013 роках. Він серед числа футболістів, перед якими клуб має борги. Старцев позивався проти ФК «Волинь» у Лозанському суді і виграв справу. У грудні 2015 луцький клуб намагався домовитися зі своїм екс-голкіпером, пропонуючи виплатити «справедливу» суму без додаткових накруток у вигляді бонусів і штрафів, щоб таким чином уникнути зняття очок. Максим Старцев на мирову з ФК «Волинь» не пішов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися