Волинянин, який кілька місяців тому катував екс-дружину в лісі, зарізав її
Волинь

Волинянин, який кілька місяців тому катував екс-дружину в лісі, зарізав її

31 січня 2017, 10:08
0
0
Сподобалось?
0

Чоловік, який минулого року два дні тримав свою колишню дружину в лісі без їжі, води та сну, днями прийшов до екс-коханої додому і розквитався з нею та її новим чоловіком.

Близько 3:00 години ночі 24-річний мешканець села Гута прийшов до будинку своєї 19-річної колишньої дружини, у якому вона мешкає з новим чоловіком і трьома дітьми від колишнього. Він почав гримати у двері і розбудив всю сім’ю. До агресивного чоловіка вийшов 26-річний господар і наказав йому йти геть, але той відступати не збирався. Чоловіки посварилися, в результаті чого непроханий гість дістав ніж і декілька разів вдарив ним нового чоловіка своєї колишньої. Після цього накинувся на матір трьох своїх дітей. Вона вибігла з хати, але втекти не змогла: нелюд наздогнав її і кілька разів вдарив ножем. Після цього чоловік втік.

Поранена жінка дивом змогла дістатися до фельдшера, зомлівши просто на порозі. Фельдшер відразу надала їй першу допомогу і викликала «швидку» та поліцію. Однак ще до приїзду лікарів жінка померла від поранень.

Вранці наступного дня вбивцю затримали на залізничній станції в Ковелі. При ньому було знаряддя вбивства – ніж. Тепер йому «світить» від 13 до 15 років або довічне ув’язнення. Мешканці села вражені цією трагедією, адже жінка лише чотири дні тому вийшла заміж за нового чоловіка.

Нагадаємо, у серпні минулого року чоловік вивіз свою жінку до лісу і утримував там дві доби прив’язаною до дерева. Тоді районний суд засудив його на три роки, але з іспитовим терміном на два роки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися