На Волині збудують 9 амбулаторій
Волинь

На Волині збудують 9 амбулаторій

31 жовтня 2018, 15:00
0
0
Сподобалось?
0

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини на 1–4 лікарів планують збудувати в селах Маневицького, Любомльського, Шацького, Любешівського, Старовижівського, Локачинського, Ківерцівського та Камінь-Каширського районів.
Про намір спорудити в області сім амбулаторій департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської обласної державної адміністрації вже  повідомив через систему публічних закупівель Prozorro. Про це пишуть Волинські новини.
У цілому на будівництво амбулаторій скерують більше 57 мільйонів гривень.
Медичні заклади планують споруди в наступних селах:
 Прилісному Маневицького району,  завершення до 30 червня 2019 року;
 Троянівці цього ж  району із житлом для лікарів ,  Вишневі Любомльського району ,  Піщаному Камінь-Каширського району, Прилуцькому Ківерцівського району,
Піщі Шацького району. Спорудження медичного закладу хочуть завершити до 31 грудня 2019 року;  Затурцях Локачинського району.
Загалом у селах на Волині мають збудувати дев’ять амбулаторій. Вони будуть розміщені на спеціально відібраних земельних ділянках, розташованих на доступній відстані від наявних об’єктів соціальної інфраструктури (шкіл, дитячих садочків) та адмінбудинків.
Ще дві амбулаторії хочуть звести у селах Дубечне та Бірки Старовижівського та Любешівського районів відповідно. Тендерні процедури щодо них мають оголосити найближчим часом.

Нагадаємо, що на будівництво амбулаторій у сільських місцевостях на Волині скерують держсубвенцію, завдяки якій до 2020 року в області повинні запрацювати 180 амбулаторій загальної практики сімейної медицини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися