Волинські фіскали вже в листопада встановили 32 порушення щодо  реалізації підакцизної продукції
Волинь

Волинські фіскали вже в листопада встановили 32 порушення щодо реалізації підакцизної продукції

19 листопада 2018, 18:14
0
0
Сподобалось?
0

Порушення щодо реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів допустили суб’єкти господарювання, які пропонують підакцизну продукцію вроздріб на території  Горохівського, Іваничівського, Ковельського, Камінь-Каширського, Локачинського районів, м. Ковель та м. Луцьк, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

Волинські фіскали вже у листопаді провели 16 фактичних перевірок представників підприємництва та за допущені порушення застосували майже 300 тисяч гривень штрафних санкцій, що будуть сплачені до місцевих бюджетів.

Низка серйозних порушень встановлена одразу в декількох торгових об’єктах у  Горохівському  та Ковельському  районах, зокрема, торгували  алкогольними напоями і тютюновими виробами без ліцензії, реалізовували  цигарки без марок акцизного податку, продавали  алкогольні напої за цінами, нижчими від встановлених мінімальних роздрібних цін на них і операції з продажу  не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавалися розрахункові документи. Ревізорами також було встановлено факти відсутності обліку товарів за місцем зберігання.

Як наслідок, тут  під час перевірок вилучено з обігу 119 пачок тютюнових виробів та 25 пляшок алкогольних напоїв. Всього вилучено алкогольних напоїв та тютюнових виробів на суму 2,1 тисячі гривень.

Головне управління ДФС у Волинській області отримує інформацією  і про  факти продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-ти річного віку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися