Волинська профтехосвіта- за впровадження дуальної форми навчання
Волинь

Волинська профтехосвіта- за впровадження дуальної форми навчання

30 січня 2019, 12:50
20
0
Сподобалось?
0

Одне з основних завдань Уряду – забезпечити функціонування до 50% професійно-технічної освіти за дуальною системою. На Волині вона особливо активізувалася впродовж останніх двох років. Про подальший розвиток йшлося під час засідання Регіональної ради професійно-технічної освіти області, -інформує прес-служба ОДА.

Термін «дуальна система» був введений у педагогічну термінологію в середині 60-х років минулого століття й передбачає узгоджену взаємодію освітньої та виробничої сфери з підготовки кваліфікованих кадрів певного профілю.

Основне завдання упровадження елементів дуальної форми навчання – подолати розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом, та підвищити якість підготовки кваліфікованих кадрів із урахуванням вимог працедавців у рамках нових організаційно-відмінних форм навчання.

Для потреб професійно-технічної освіти Волині на 2019 рік заплановано понад  223 мільйони  гривень. Ці кошти, зокрема, витратять на забезпечення функціонування 14 закладів професійно-технічної освіти, що фінансуються з обласного бюджету, та 5 закладів, які фінансуються з бюджету міста Луцька. Про це повідомила начальник управління освіти, науки та молоді ОДА Людмила Плахотна.

Вона констатувала, що упродовж останніх десятиліть престижність професійно-технічної освіти знижувалася. Низький рівень заробітної плати на виробництві, умови праці, що лишають бажати кращого, відсутність соціального пакету, інвестицій у модернізацію галузі, з одного боку, та глобальні виклики, такі як демографічний спад, як в області, так і в країні в цілому, велика міграція,  спричинили кризу у цій галузі.

Тому, вважає, підтримка бізнесу підвищить  престижність профтехосвіти і  збереже від виїзду за кордон кваліфікованих кадрів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • прірва
    прірва

    А як будуть долати розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом в ЛВПУ? Неугодного майстра зварювальників батов вигнав, не дивлячись на те, що саме зварювальна майстерня давала основний прибуток училищу від виробничої діяльності. Ключі від майстерні перейшли до старшого майстра, який успішно її розікрав. З приходом в училище директора Романюка, максимчук списав новий фрезерний верстат токарної майстерні і відправив його за вказаною директором адресою. Після цієї оборудки максимчук став управляючим романюком і постійно "спускав на тормозах" питання набору групи зварювальників.... 17 січня 2019р. Білоус написав заяву на поновлення його на роботі. Дирекція якби не проти поновлення Білоуса, але проти управляючий директором, який прекрасно розуміє, що повернення незаконно звільненого майстра може закінчитись "каталажкою" для управляючого. От і товчуть воду в ступі й по сьогодні і невідомо, як і коли це все закінчиться. Якби управління освіти думало про навчальний процес в училищі, то вже давно звільнило б і свого директора, його управляючого і засудженого злочинця батова. На разі чомусь чекають з моря погоди . Ймовірна причина "чекання" - залежність управління від всіх трьох хероїв училища ...

    30 січня 2019, 22:17
    Відповісти
  • правило
    правило

    Вчасно зупинитись, вчасно відійти від корита - теж мистецтво! Особливо, якщо колись комусь щось зробив "добре". Ігнорування цим правилом часто призводить до плачевних наслідків. - Деталі в коментарях до статті "На Волині школярі обікрали свою школу" (Вісник.К, 08.03. 2015, 18. 42)

    31 січня 2019, 15:38
    Відповісти
  • вседозволеність
    вседозволеність

    о безминуле і сьогодення 8 вересня 2015 року, 11:16 - Відповісти 0 Учні обікрали школу, а керівники ЛВПУ та управління УОН розкрали училище. майбутнє і сьогоденн 8 вересня 2015 року, 21:57 - Відповісти 0 Зайди на сайт Батов Г. Ф . в училищі ще не такі обвали і обломи Як розпочнеш - так і закінчиш. Перед початком нового навчального року ЛВПУ охопило масове звільнення з займаних посад майстрів виробничого навчання. Позвільнялись молоді люди, серед яких були і перспективні. В авральному порядку "обезголовлені" групи закріпили за майстрами, які ще залишились в училищі (здебільшого пенсіонери: кожен з них тепер "веде" по 2-3 групи). В чому причина масового звільнення? - Звичайно, в кожного є своя. Але є й спільна: - "чуйне" ставлення керівників до молодих спеціалістів. Для чого молодому майстру давати додатковий заробіток годинами спецпредметів? Нехай працює за 1,5 - 2 тисячі. Вистачить. Зато засудженому злочинцю - пенсіонеру дали 1,5 ставки. Авторитет! - Якась зекоманія охопила училище і управлівння! А страдають від цього учні. Навчальний процес в 2015-2016 р.з показниками найвищого травматизму : каліцтв духовних і реальних . Тепер уроки виробничого навчання будуть проводитись "заочно" чи, можливо в онлайн режимі з допомогою майстрів з інших училищ???...... Знову проявляє інтерес до співпраці з училищем технічний університет. Але, навряд, чи всі керівники училища зацікавлені в об*єднанні з ВНЗ. Новий (перевибори якого скоро відбудуться) ректор може швидко оцінити ділові якості і можливості кожного...зокрема і в тому числі *золоту середину* -... прошарок між двома каторжанами , який зовсім втратив глузд , бездарній женє зека (якій комісія перервала *фанеру* і виперли з конкурсу - профнепридатність) він на педраду підготував хвалебну оду , та ти ще к*злу... у віршовій формі вихвальну заготовку видай . === знову буде : " К*злик пропонувати...можна я вам віршик розкажу , можна я вом пісеньку заспіваю ! )))))))))))))) пяна директорія Досвід з розвалу колгоспів ( добровільних колективних господарств ),... ті одиниці господарств які не дали : 1. розкрасти адмініструючому активу все до нитки... , 2. попропивати , поздавати , попродавати за безцінь " своїм " , поприватизовувати. 3. не дали себе ошукати ...масовими виходами. Успішно господарюють ; люди не шкодують , що не лоханулись . ... Попали в " пастку " масово позвільнялись-виручили , є зацепка значні втрати кадрів ... , але до бабки не ходи і гони більшу половину бригаДИРів- *керівників* ЛВПУ - гірких алкоголиків ( частина "підшитих" ) з якими педагогічна нива , гіркий неродючий солончак ============ .А про нинішню ситуацію ,що до вивозу і списання потужної , дороговартіснох РЕЗЕРВНОЇ , абсолютно незношеної , експлуатувалась тільки в режимі обкатки калориферноі . Хлопчики і дєвочкі це просто , затьмарення , думами про власні кишені .! ! ! Грабіж дітей , - нечуваний розбій К*.. бо беjнаказаність ХАОС безвідповідальність

    31 січня 2019, 17:47
    Відповісти
  • контора зека і К*
    контора зека і К*

    Мама Сьогодні, 10:01 Зайдіть на сайт Батов Генадій Федорович ) Йой, Бозюньцю мій милий! І що ж то робиться в тому училищі! Оце почитала, що пишуть люди, й диву далася - ні одного гарного слова не сказано як на адресу вікладачив, так і про сам навчальний заклад. То ж куди батьки відправляють вчитися своїх дітей і кому їх довіряють?! Чому можуть навчити злодії та аферисти? Це просто жах! Відповісти 0 я так думаю Сьогодні, 10:37 Я вам так скажу. Уся ця фігня тягнеться вже давним давно. Але "крішувалося" все як директорами, так і управлінням освіти області і вищестоячими організаціями. Все було схвачено та за все заплачено. Так було, поки на посаду директора не прийшов Батов і не відчув себе царьком. Почав звільняти неугодних йому людей, які мали сміливість виступити проти нього. Думав, що все пройде тихо. Але знайшлися люди, які мали в собі силу боротися з несправедливистю, хамством, невихованістю і підлістю Батова та його приспішників. Боротьба ця тягнеться не перший рік, і кожен раз на світ вилазять все нові і нові факти злочинної діяльності училищних керівників та інших осіб, що з нимі пов"язані. Проти цієї "банди" боротися важко, але потрібно. І дай Бог цім людям, що розпочали цю боротьбу, витримки і здоро"я, щоб довести справу до справедливого завершення - суворго покарання винних

    31 січня 2019, 18:02
    Відповісти
  • пмм індюк неук
    пмм індюк неук

    Всім відомий " корисний дурак " , ст. майстер інтриг , маніпуляцій , підстав ... при всіх керівниках училища . Його позиція зрозуміла він з Льоліком чи то Боліком від Ліди шевчук екс економіст ОіН, - оба ПРОТИ ... Сівач: хаосу , безладу , негараздів , але невтомно виконує Свояківські обов*язки і на заслуженому відпочинку , авторитет Його слухати обов*язок і безприкослівна повинність всупереч усіх: норм , правил, законів , справедливості , людяності ... Він ст. управляющий в заповіднику - розпліднику : вотчини , він Майстер замазати . (нагадування .його "воскресив" Овсянніков В,М. ВІН .старий друг Залєвського В. М... .) .вони та інші , що тобі пєтя х.. борщ мішали , чим заслужили від тебе Закон №1 ТАЙГА .?

    31 січня 2019, 18:21
    Відповісти
  • ложь пиз провокація
    ложь пиз провокація

    лвпу 18:31 19.12.2018 Чергова брехня романюка заявилась у волинь пост 18 грудня 2018р статті директор лвпу розповів як спас училище від зносу Краще б розказав скільки відмив на тому спасінні і як розвалив навчальний процес. А він вже зварювальників готовить. Невже криша зовсім поїхала. джобін 23:57 20.12.2018 Що ви все пишите і смішите людей та напишіть у відповідні органи і щоб хоть раз їх так труханули, щоб із них сліду не залишилося у училищі. Щоб один опинився у Промені, другий у Баєві, третя у Пульмо. Найшли мені керівників.Всі ми знаємо як вони всілися на ці крісла.Хто за рахунок гаманця, хто за рахунок передка. Сміхолюдники. група - невидимка 07:08 22.12.2018 Скільки коштує брехня у Волинь пост + Сфера ТВ "Директор Луцького ВПУ роповів, як врятував заклад від зносу"? (18. 12. 2018р.) _--- Ліцензії на підготовку зварювальників не має і невідомо, чи буде; групи не має і невідомо, чи буде навіть в наступному навчальному році; майстра в. н. не має і невідомо, чи буде; ... А підготовка зварювальників "ведеться" вже. Задля показухи - клоунади зірвали два учні з уроків, одягли на них спецодяг, захисні щитки і .... " готували зварювальників". Де взялася група - невидимка? --- У квітні медогляд для працівників ЛВПУ. Замовникам фальшивки про "рятування училища" в обов"язковому порядку потрібно відвідати психіатрів у Ліпінській психіатричній лікарні!

    31 січня 2019, 18:32
    Відповісти
  • порада
    порада

    Це звичайна дискримінація за " заперечую " від управляющого і друга директора з середньою освітою цензом, що суперечить Конституції і деяким законам щодо запобігання дискримінації. Законодавством про працю достатньо врегульовано питання укладення контракту. Перш за все, ця форма трудової угоди для відповідальних керівних посад. Доречі, міністерських, або ж директорських. А адміністративно-дисциплінарних важелів впливу на працівників, що не здатні або не хочуть ефективно працювати (у будь-якому віці), вистачає у КЗПП. Не дуріть людей та не імітуйте реформи, а головне -не порушуйте законів та робіть гарно свою справу.

    31 січня 2019, 18:47
    Відповісти
  • stop  jp
    stop jp

    не з таким директором співпрацювати з німецькими партнерами. Колгоспний агроном, рибоохоронець, українсько - туркменський бавовняник, голова сільради, клєрк РДА, .... (всю трудову важко продублювати) ... і, нарешті, директор ЛВПУ (з другої спроби; після відчуження своєї дорогої іномарки). Про які досягнення, про який навчальний процес можна вести мову, якщо (для прикладу) на педраді 27 липня 2018р цей директор заявляє: "мені (тобто йому) достовірно відомо, що 44-а група в повному складі пів року не ходить на уроки". Або пригадати обласне методоб*єднання майстрів та викладачів спецдисциплін ПТУ Волині: на відкритий урок в групі верстатників з*явилось аж два учні. Винахідник - директор забезпечив наповнюваність аудиторії учнями групи комп*ютерщиків, зірваши їх урок згідно розкладу, Виникає запитання: а чому не манекенами? - урок в комп*ютерщиків не прийшлося б зривати... Є чимало запитань, якими варто поцікавитись правоохоронним органам: скажімо, яким дорогоцінним металом накрито корпус майстерень за 540 тисяч гривень по цінах 2015- го року з врахуванням того , що робота виконана далеко не в повному обсязі.? А якщо хоч частково перевірити всі ремонтні роботи, виконані ним в училищі з кумом - завгоспом та списання матеріальних цінностей зі спільниками то .... світить лава підсудних - ? ... Чи не відчуває ганьби управління освіти Волинської ОДА за свій "винахід" на посаду директора ЛВПУ і чи обов*язково утримувати його на цій посаді до закінчення контракту???!

    31 січня 2019, 19:44
    Відповісти
  • ярлик аіерист
    ярлик аіерист

    Як таку брехню можна гнати, пане гомнюк? Перелічені вами недоліки в першу чергу стосуються вас особисто. А "перейменування" посади заступника - елементарна афера при сприянні ВОДА ,управління освіти, методичного центру яке зробило вас директором цього училища ніби то по конкурсу ... .Дєятєлі таких мистецтв з званях заслужених ... на посадах ... елітні аферисти , ледарі бездарні , пянчуги й злодії , або ті , що "передком" в ролі підстилки для пяниці пробивали свій шлях , ... У вас дуже багато попередніх місць роботи - більше трьох років ви майже ніде не затримувались, скрізь вас підлабузника угодника гнали ... Одна справа обматюкати п*яного конюха в колгоспі, чи накричати на сільську жінку, (продовжуємо на бурсацьких які на відіну від тебе не брехели і не крали) яка щось там поцупила в колгоспі - інша справа працювати в навчальному закладі, де більшість працівників мають вищу освіту. Ваша проблема не стільки в тому, що ви зовсім не знаєте специфіки роботи училища, скільки в тому, що ви не хочете її знати, Крім ремонтів, де можна відмити гроші, вас більше нічого не цікавить. Зробіть правильний висновок, інакше ви повторите дорогу батова! На слизькій дорозі , горький пяниця зайшов блище .

    31 січня 2019, 19:54
    Відповісти
  • карма афериста
    карма афериста

    овини ПТО Волині 28 листопада 2018 року, 09:42 - Відповісти 0 Вчора в Камінь - Каширському ВПУ відкрили навчально - практичний центр з професії електрогазозварник. В свій час в ЛВПУ була чи не найкраща в області майстерня електрогазозварників - її успішно розікрали. Крайніх немає й по сьогодні, Щось там поновили, вклавши чималі кошти, але талановиті училищні хірівники не зуміли зробити ліцензію, Як не штани, то щось інше мішає...... /Читаємо:Район. Камінь - Каширський. На базі Камінь - Каширського ВПУ відкрили навчально -практичний центр з професії електрогазозварник. 27.11. 2018р. 16г.10хв./ Також вчора в Луцькому ВПУ під час уроків швидка медична допомога забрала в реанімацію в стані коми через передозування наркотиків учня третього курсу. Погані .... вихователі в ЛВПУ.f

    31 січня 2019, 19:59
    Відповісти
  • конторі ляпас
    конторі ляпас

    Не завжди і далеко не всім подобається правдиве висвітлення подій.... До яких тільки дій не вдаються нелюби правди, щоб знищити її! ..... Училищні "дєятєлі" знайшли можливість знищувати правдиві коментарі в і.в. Волинь POST. Для прикладу, нещодавно з'явився коментар "зміни" - на другий день щез. Цей випадок далеко не поодинокий. Чого ж бояться згадані у коментарі "трудяги"? - Бояться ПРАВДИ! ..... Нічого особливого в тому коментарі не писалось, правила коментування не порушувались. І все ж коментар щез..... А мова в коментарі йшла про те, що: Отримавши дулю з посадою першого заступника директора училища, різко змінив мотив розмов основоположних училищних проблем - батов. "Що то робиться? Чому ніхто про це не говорить? Він (директор) розвалює училище.... Він слухає тільки максимчука. Псалтирі, який пив та туніядствував на посаді заступника, дав більше 500 годин і в додачу посаду старшого майстра. Тепер псалтира взагалі нічого не буде робити....крім ходити під мухою " Ці слова були сказані перед людьми, від яких батов довго відвертався, не розмовляв. В коментарі навіть не згадувалось про те, що батов ходив до директора і попередив його, що псалтира, як старший майстер, не має права проводити таку кількість уроків теоретичного навчання. Відповідними службами це розглядається, як розбазарювання державних коштів. - Виникла чергова проблемна ситуація..... Йшла мова про прихватизацію директора сімейним підрядом максимчуків, які фактично сьогодні є тіньовим директором училища і відкрито заявляють "шо там директор - він від нас залежний". В училищі зменшилась кількість учнів на три групи. З введенням другої посади старшого майстра, в максимчука зменшились посадові обов'язки більш,як на половину - при цьому йому встановлюється доплата 0,4 посадового окладу. За що!? - за щоденні доноси на працівників директору? - "Послугами" максимчука вже скористались всі "папєрєднікі" директора. - Сьогодні всі вони тішаться приставкою "екс"....... Не згадувалось в пропашому коментарі й про те, як наймолодший "підрядчик" увірвався в кабінети нових заступниці директора та юристки училища і в наглій, грубій, хамській формі повчав їх посадовим обов'язкам: "це ваша робота - робіть!" ....... Не писалось в коментарі й про те, що всі училищні директори полюбляли й полюбляють підлеглих керівників, тупіших за них. ,Чомусь коментар "зміни" пропав безвісти .......А скільки не допускалось ? видалялось ? лвквідовувалось ? ПРАВДА досить часто буває гіркою, але безпідставно вона не висвітлюється ..... Вирішувати проблеми K * ( ні побігунчик ?ні плахотна не спроможні ) ... не ЇХНІ ПРИХВОСТНІ ТА ПІДЛИЗИ ЇХНІХ *УП...

    31 січня 2019, 20:10
    Відповісти
  • факт
    факт

    рагуль романюк ,- бичара рогатий під скеруванням синьо-фіолетовим управляющим полюхом , показав який він РАГУЛЬ ! Самозванець який чужі заслуги вірішив приписати собі . Неугодних ліквідувати . А особливо такого , що до 50річчя ЛВПУ отримав _ відзнаку від міського голови . При директируванні В.М.Овсяннікова ЛВПУ мало признану позитивну репутацію . Очернити когось , щоб стати білим і пухнастим . При романюку , що ***** ... БЕЗЛАД , НЕДОБІР , ПРОВАЛ УКРАЇНО НІМЕЦЬКОГО ПРОЕКТУ, БАРДАК,...- нічого путнього від Вола лінивого не дочекаєтесь . ... ,ЗЕК з селєниє грємящий ключ,дерєвни Полесся, СЕЛО ! ... Людину з села можна вивести ( особливо помітно на посадових особах , на публічних дєятєлях ) . СЕЛО з людини вивести ніколи й нікому не получиться .

    31 січня 2019, 20:20
    Відповісти
  • вишки по периметру
    вишки по периметру

    Керівництво ВОТЧИНОЮ * ЛВПУ * сформовано з волинських рагулів від сьгодні 1лютого 2019р оголосило в бурсі стан ГЕТТО . До чого тут Європа співробітництво у проекті . ... фашиствуючі молодчики не дозволили б собі розбійного грабежу чужих , а тут наглота з своїми отприсками бомбить наших без відбору управляющого в гестапо... своїх дітей . До чого котяться , куди докотяться , що залишать ??? Вас стосується мужі державні !!!

    3 лютого 2019, 16:47
    Відповісти
  • насліджено
    насліджено

    1.На м*ясокомбінаті сторожового пса приручили пити чорнило (вино). Щоб не гавкав коли перекидають через огорожу ковбасу, м*ясопродукти. 2.Ботанік-крадій і навчально-виробнича діяльність ПТУ настільки близькі та спільні, як гінекологія і космос. 3.Прийшов час, коли привселюдно, з показом по телебаченню, арештовують високопосадовців і депутатів. 4.І прийде час, що ми з тобою брате з хапуг - злодюг три шкури будем драти. Про час такий ми мріяли давно ... (С. Діброва, 1947р.) 5. Ничто на земле не проходит бесследно... (слова з пісні).

    3 лютого 2019, 17:13
    Відповісти
  • Передовий Досвід
    Передовий Досвід

    Дуальна форма навчання - майбутнє профтехосвіти. Потреби ПТНЗ на 50 відсотків фінансує держава, решту училища заробляють самі реалізацією виготовленої продукції, наданням послуг населенню, .... Один з видів такої форми навчання вже давно вкорінився в Луцькому ВПУ. Управляючий директором при сприянні останнього (як і його папєрєдніків) списує токарні, фрезерні, шліфувальні верстати; обладнання компресорної (вартістю не один мільйон гривень); обладнання зварювальної майстерні (вартість вимірюється теж цифрою з багатьма нулями); інструменти; .... і "сплавляє" їх фермерам, приватним підприємцям, іншим підприємливим особам, ... Останні, використовуючи придбані в училищі списані основні засоби, отримують непогані прибутки, а училищні "списувальники" отримують солідні прибутки у власні кишені від реалізації списаних (крадених) основних засобів.... Тільки не потрібно думати, що вже все "списано". Є ще декілька токарних верстатів часів другої світової, на яких виготовляються різьби, згони, болти, гайки, шайби, .... і реалізовуються на торгових точках центрального та Варшавського ринків, деяких магазинів. Оскільки облік виготовленої продукції не ведеться, виручка осідає в тих же кишенях. Вся ця "новація" дає підставу стверджувати, що училище не бездіяльне і при підтримці німецьких партнерів спроможне вижити в умовах ринку.

    3 лютого 2019, 17:49
    Відповісти
  • бичара він в Африці
    бичара він в Африці

    було професійно технічне училище , і випускало з стандартним визнаним рівнем підготовки дипломованих фахівців для різних галузей господарства в державі. Були адміністрація на свому місці ; вчителі , майстри , вихователі , були забеспечені господарські та інші служби - учні з правами і обов*язками.... випускники з різними рівнями досягнень від і до дострокових випусків відзнакою і заслуженим підвищеними розрядами читай кваліфікаційну характеристику з повна назва професії " ГАЗОЕЛЕКТРОЗВАРЮВАЛЬНИК , ЗВАРЮВАЛЬНИК НА ПАПІВАВТОМАТИЧНИХ МАШИНАХ , КОНТРОЛЕР ЗВАРЮВАЛЬНИХ РОБІТ "??????????????????? Нині умніки яка діодна лампа - вперед до лучини ! Навіщо нам калориферна , компресорна ...? люміній , мідь ,умнікі чувунніки Енергозберігаючі технології ,- спочатку солідно "ГРІЛИСЬ" на даху майстерень . *ГРІЄМОСЬ?* Зараз на вікнах ,ремонтах актової зали , кабінеті нач кадрів-своїх , і ще на чому поки говорити не будем !*?кістяк тойже колектив втомлений від грабежів =вивіска ПРОЕКТ... , ВПУ =!!!!!!!!!!!!!!!!!!! контингент-монополія кхеровніків БЕЗМОЗГЛИХ ... не було інструкторів - професорів по випуску супер пупер універсалів , на кшалт швидкою з передозом в реанімацію . Першокурсник солдат не для Захисту Вітчизни , солдат для бойоків втулив третьокурснику через реанімацію ( а чом)(не вперше в практиці твоїх кумирів ) . ... А тому , що у вас ботанік - гінекологія - космос ; і високотехнологічна професія * ЗВАРНИК РУЧНОГО ЗВАРЮВАННЯ* . Нашому телятку , дай Боже вовка з*їсти ,₴ з пастухом з середньою о СС вітою в ГЕТТО жити можна , Не бикуй , Вовочка .

    4 лютого 2019, 21:21
    Відповісти
    • Лікар
      Лікар

      Білоусе тупоголовий йди лікуйся! Твій маразм вже давно не хоче читати і чути жодна установа, жодне інформаційне видання, а ти як стрєпуха дро...чиш!

      5 лютого 2019, 10:35
      Відповісти
  • фк  адемічна мафія
    фк адемічна мафія

    Я також як мої колеги по спільній думці слідкувала за "ВН" де уже розміщували статті Білоуса і такі не дуже приємні новини,але як кому) новини про даний навчальний заклад. Чому вимикати коментарі? знову не дають висловити свою думку.А як же свобода слова? Неодноразово чула відгуки знайомих про цей навчальний заклад,у яких діти там навчаються,нажаль нічого доброго не почула!На мою думку Луцьке ВПУ -це будинок корупції,керівний склад- академічна мафія.У всіх закладах освіти звісно є проблеми, але тут дійсно корупція і сватовство процвітають.Я звернула увагу,один із попередніх коментарів радив кореспондентам сайту "щоб поряд з усіма даними паперами Білоус приніс довідку про власну адекватність" -дорогі мої співрозмовники не пишіть таких дурниць,якщо не знаєте ні суті проблеми ні особисто людини про яку пишете,не принижуйте самі себе! Покращити наше життя можем тільки ми самі.Потрібно єднатися,не боятися говорити про те,що вважаєш проблемою,тому повністю підтримую прагнення справедливості Валерія Георгійовича! Точно знаю, бо сам бачив, що слідчий МВ УМВС м.Луцька отримав кримінальну справу що до правопорушень в Луцькому ВПУ для проведення подальших слідчих дій. Так що, думаю, в найближчий перспективі згаданим вище фігурантам спокійно спати не доведеться. Ну, а ми з вами, шановне панство, з нетерпінням будемо чекати захоплючої розв"язки в цій справі. Цікаво, хто переможе: правда, за яку вже стільки років йде боротьба, чи знову наша українська досі ще потужна корупція?

    6 лютого 2019, 19:28
    Відповісти
  • вилікуй себе
    вилікуй себе

    Мені відомо Лікарю , що таке постстресові стани. Я В.Г. Білоус навіть не впевнений, що є якась моя заслуга в тому, що я це пережив. Хоча старався, не боячись визнавати свою немічність,нікчемність шукав рятунку в лікарів, священиків, щирій момитві.. Йшлося буквально про фізичне виживання. Та й психічне. Альтернативою смерті було тобою Лікар Мольфар і К* діагностоване тупоголовство . Це тривало роками, я сидів на ліках і в тому числіантидепресантах. З одного боку, тебе плющать стани, що виштовхують із життя, з іншого – ти постійно причумлений медикаментами. Мене тримали віра в Бога і власна філософія, яку я збирав по крупинках із різних джерел. Мені здається, не потрібно боятися негативних переживань, повнота життя пізнається в дуалізмі. Людина упродовж життя не лише здобуває, але й втрачає. Я , до Вас прийшов з просьбою. яку ви добре памятаєте ,- розвязати мирним шляхом "нерохвязаний вузол" , і у партнерському союзі поновити ще не остаточно втрачену підготовку металіств , а семе ГАЗОЕЛЕКТРОЗВАРНИКІВ і в зв*язку з досягненням пенсійного віку піти на заслужений відпочинок з роботи , а саме з училища в якому пройшло більше двох десятків мого життя . Важливо, щоб наші негативні переживання не руйнували нас, а тільки збагачували досвідом. Важливо ! щиро вдячний людям які підтримують , бо душевні рани заживають найдовше . А тут сиплють сіль , замірть розв*язати в*яжуть додаткові вузли і вузлики .

    10 лютого 2019, 20:52
    Відповісти
  • лениви віл в бурсі
    лениви віл в бурсі

    форум 5 лютого, 23:18 - Відповісти 0 Втретє від початку нинішнього навчального року і вперше в календарному році відбулося засідання педагогічної ради. Заступниці директора підвели підсумки першого півріччя. В основному все добре. Незначні зауваження до плануючої документації з виховної роботи деяких класних керівників і до неналежного санітарного стану всього - навсього двох секцій гуртожитку.... На такий дріб*язок, як попадання учня в реанімацію від передозування наркоти під час уроків, п*янки та мордобої учнів в урочний час, масова відсутність учнів на уроках, .... увага членів педради не зверталась. \\\\ 644 учні числиться в училищі станом на 01.01. 2019року. Скільки фактично учнів відвідують уроки не згадувалось. \\\\ Трішки перепало на горіхи керівнику вокального гуртка "Журавочка", в якої учні "не хотят петь". На захист своєї дружини виступив основоположних училищних проблем - Г. Ф., сказавши заступниці з виховної роботи "Не брешіть, І.С.!" Сама ж керівник гуртка,Л. В., вийшла до трибуни, дала вказівку директору "Помолчите, В.В.!", зробила зауваження заступниці з виховної "Почему вы улыбаетесь, И.С.? Не думайте, что вы здесь вечная!"; запевнила педколектив, що крім "пения она рассказывает учащимся о сексе; как предохраняться, ...." Спаплюжила свого колегу, запевнивши членів педради, що всі її проблеми саме через нього.... Щоб "дійство" не переросло в великогабаритний скандал, зупинились на пропозиції "Вивчити питання заміни вокального гуртка на фольклорний,"//// Після розгляду питання про відрахування з училища енної кількості учнів, засідання педради головуючий оголосив закритим. как закалялась сталь 10 лютого, 14:02 - Відповісти 0 Даються взнаки дружні стосунки які від початку склалися між директором з паралізованою логікою і кримінальним злочинцем - хорошим викладачем із заяви романюка . Ну дуже хорошо , що обійшлося ... помовчіть , чому посміхаєтесь , не брешіть ... Оцінюєм роботу ФОРУМУ - вб

    12 лютого 2019, 20:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися